Libnet.ro
UNICEF

08:45

Macedonia: 30 de persoane, intre care 18 kosovari, au fost inculpate pentru terorism

Hotnews Hotnews,
 Macedonia: 30 de persoane, intre care 18 kosovari, au fost inculpate pentru terorism

Parchetul macedonean a anuntat luni ca exista 18 kosovari printre cele 30 de persoane de origine albaneza inculpate pentru terorism si care au fost arestate dupa lupte sangeroase in care s-au confruntat politisti si membri ai unui grup inarmat, in acest sfarsit de saptamana la Kumanovo nord), in apropiere de frontiera cu Kosovo, informeaza AFP. continuă pe Hotnews

Cat rasism exista in fotografie? Tehnica prin care filmul a fost optimizat pentru albi

Tendintele rasiste sunt prezente chiar si in societatea contemporana, care pretinde a fi evoluata in ceea ce priveste educatia si toleranta. Ceea ce s-ar putea sa nu stii este ca acestea sunt manifestate si in fotografie, inca din secolul 19. Initial, filmul fotografic functiona astfel: filmul era o bucata de plastic acoperita intr-un strat de [] Cat rasism exista in fotografie? Tehnica prin care filmul a fost optimizat pentru albi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

VIDEO 10 persoane banuite de proxenetism, camatarie si santaj au fost retinute

10 persoane banuite de proxenetism, camatarie si santaj, din cele 47 conduse ieri de politistii damboviteni la audieri, au fost retinute pentru 24 de ore.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )