Libnet.ro
UNICEF

07:00

Macelul din PNL, comentat la Sinteza Zilei. Florin Roman catre Ludovic Orban: Nu ma mai amenintati prin interlopi, ca nici de Dragnea nu mi-a fost frica!

Antena3 Antena3,
Macelul din PNL, comentat la Sinteza Zilei. Florin Roman catre Ludovic Orban: Nu ma mai amenintati prin interlopi, ca nici de Dragnea nu mi-a fost frica!

Actuala conducere a PNL se va afla, in perioada urmatoare, sub presiunea a doi factori. Pe de o parte, contestatarii lui Ludovic Orban, care sunt in principal lideri locali din Ardeal, nemultumiti ca pierd accesul privilegiat la fondurile gestionate de Ministerul Dezvoltarii si alte portofolii cu bani. De cealalta parte, frictiunile inevitabile cu USR PLUS. continuă pe Antena3

Deputatul Florin Roman, atac la conducerea PNL: Locul luptatorilor a fost luat de invinsi! E vremea sforarilor

Deputatul PNL Florin Roman a facut un deznodamant al primei zi din noul Parlament, precizand ca ne-a aratat cum vor fi urmatorii 4 ani! Cu mult circ, cu razboaie la baioneta si cu nimic bun pentru Romania. Liberalul a acuzat apoi PSD si AUR ca si-au aratat coltii.

Mircea Badea s-a tuns din nou singur. Greseala pe care a facut-o de aceasta data: A fost un accident casnic

Mircea Badea a aparut, miercuri seara, la Sinteza zilei, cu un nou look. Mai exact, realizatorul emisiunii in gura presei s-a tuns din nou singur, dupa cum a declarat ca obisnuieste sa faca inca de la inceputul pandemiei. Doar ca, de aceasta data, Mircea s-a tuns ceva mai scurt decat ultima oara. Motivul l-a explicat chiar el, in stilul caracteristic.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )