Libnet.ro
UNICEF

22:15

MAE a cerut Ungariei deschiderea mai multor puncte de trecere a frontierei

Antena3 Antena3,
MAE a cerut Ungariei deschiderea mai multor puncte de trecere a frontierei

MAE cere autoritatilor ungare deschiderea suplimentara a punctelor de trecere a frontierei de la Bors, Cenad si Nadlac 1 pentru camioane. Limitarea tranzitului de marfa la Nadlac 2 a generat blocaje importante, spun autoritatile romane. continuă pe Antena3

MAE a cerut Ungariei deschiderea mai multor puncte de trecere a frontierei, pentru transportatorii de marfa

Autoritatile romane considera ca limitarea tranzitului de marfa prin Nadlac 2 s-a dovedit insuficienta, generand astfel blocaje semnificative.

Sute de cetateni ai R. Moldova care vor sa se intoarca acasa, blocati la hotarele mai multor tari. Dodon: Nu va porniti pe drumuri

Presedintele Igor Dodon sustine ca, desi autoritatile de la Chisinau au avertizat cetatenii sa nu porneasca spre Republica Moldova in aceasta perioada, din cauza ca toate statele si-au inchis frontierele in incercarea de a opri raspandirea COVID-19, totusi, sute de cetateni au pornit la drum si stau in aceste momente blocati la frontierele mai multor state.

Luminile mai multor camere ale Hotelului InterContinental Bucuresti au fost aprinse pentru a forma o inima

Hotelul InterContinental din Bucuresti a transmis, joi seara, un mesaj de dragoste, in aceste momente dificile pentru industria hoteliera. Trimitem dragostea tuturor oaspetilor, fanilor, clientilor si colegilor nostri din Romania si din intreaga lume, au scris pe pagina de Facebook reprezentantii Hotelului. Luminile mai multor camere au fost aprinse pentru a forma o inima.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1969 seconds )