Libnet.ro
UNICEF

11:30

MAE condamna atentatele din Liban si transmite condoleante familiilor victimelor

B1 B1,
MAE condamna atentatele din Liban si transmite condoleante familiilor victimelor

Atentatele care au avut loc recent in Liban - in Beirut si Tripoli - sunt ferm condamnate de MinisterulAfacerilor Externe, care respinge astfel de acte teroriste. intr-un comunicat remis de MAE, autoritatile. continuă pe B1

MAE condamna atentatele care au avut loc in Liban

Ministerul Afacerilor Externe MAE) condamna cu fermitate atentatele care au avut loc la Tripoli si Beirut, in Liban, potrivit unui comunicat al MAE, citat de Agerpres.

Patru rachete lansate din Liban au atins nordul Israelului

Update 08:04 Aviatia militara israeliana a atacat in noaptea de joi spre vineri o tinta militara din Liban, ca raspuns la tirul cu rachete lansate dinspre aceasta tara si care au cazut in partea de nord a Israelului, informeaza AFP.

Patru rachete lansate din Liban au atins nordul Israelului

Patru rachete au fost lansate ieri din sudul Libanului in nordul Israelului, provocand pagube materiale, dar nu si victime, conform premierului israelian Benjamin Netanyahu, care a amenintat sa razbune atacul revendicat de catre un grup jihadist, transmite AFP.

ULTIMA ORA! Cel putin 4 rachete au fost lansate din Liban in teritoriul israelian

O explozie puternica a fost auzita cu putin timp in urma, in apropiere de punctul de trecere al frontierei dintre Israel si Liban, la cateva zeci de secunde dupa ce sirenele de alarma au inceput sa sune.

Premierul israelian Netanyahu, dupa rachetele lansate din Liban: Cineva ne face rau, dar trebuie sa stie ca vom riposta

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a declarat, joi, dupa atacurile cu rachete lansate din nordul Libanului, ca tara sa ar putea riposta fata de cei care vor sa ii faca rau. Cineva ne face rau sau.

Israelienii in stare de alerta: Mai multe rachete au fost lansate din Liban in nordul Israelului

Patru rachete au fost lansate, joi, din sudul Libanului spre teritoriul israelian, au anuntat unor surse citate de agentia libaneza NNC. Ar putea fi vorba despre un atac al miscarii siite Hezbollah.

ştiri de la B1

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )