Libnet.ro
UNICEF

16:15

MAE a lansat un ghid pentru romanii care merg la Cupa Mondiala din Brazilia

România Liberă România Liberă,
MAE a lansat un ghid pentru romanii care merg la Cupa Mondiala din Brazilia

Romanii sunt sfatuiti sa nu se lanseze in discutii contradictorii cu autoritatile braziliene si sa se vaccineze impotriva febrei galbene si malariei, in cadrul ghidului MAE dedicat Campionatului Mondial de Fotbal organizat in Brazilia, in perioada 12 iunie-13 iulie. continuă pe România Liberă

MAE a lansat ghidul pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Romanii sunt sfatuiti sa nu se lanseze in discutii contradictorii cu autoritatile braziliene si sa se vaccineze impotriva febrei galbene si malariei, in cadrul ghidului Ministerului Afacerilor Externe dedicat Campionatului Mondial de Fotbal organizat in Brazilia, in perioada 12 iunie-13 iulie. MAE ii informeaza pe cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Brazilia nu au nevoie de viza de intrare pentru o sedere cu durata de maximum 90 de zile si nici de viza de tranzit. In cazul depasirii perioadei legale de sedere, Politia Federala poate aplica o amenda pentru fiecare zi de sedere ilegala pe teritoriul Braziliei.

Francezii care merg la serviciu cu bicicleta vor fi rasplatiti cu bani

Guvernul francez testeaza o noua modalitate de a reduce poluarea provocata de automobile. Solutia gasita ar putea fi foarte eficienta: cei care merg la serviciu cu bicicleta vor fi rasplatiti cu bani. Aproape.

Tulcea: Stimulente financiare pentru patronii care angajeaza studenti

Conform Legii nr. 72/2007 actualizata, privind stimularea incadrarii in munca a elevilor si studentilor, angajatorii care incadreaza in munca elevi si studenti pe perioada vacantelor beneficiaza, pentru fiecare elev si student, de un stimulent financiar lunar egal cu 50% din valoarea indicatorului social de referinta al asigurarilor pentru somaj .

Business B1 la zi: Scutiri de impozit pentru agricultorii care au inregistrat pierderi din cauza calamitatilor naturale (VIDEO)

Agricultorii care au inregistrat pagube anul trecut din cauza fenomenelor meteorologice ar putea beneficia de anularea impozitului pe venit datorat pentru 2013, proportional cu gradul de calamitate al productiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )