Libnet.ro
UNICEF

20:00

MAE a lansat ghidul pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Hotnews Hotnews,
 MAE a lansat ghidul pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Romanii sunt sfatuiti sa nu se lanseze in discutii contradictorii cu autoritatile braziliene si sa se vaccineze impotriva febrei galbene si malariei, in cadrul ghidului Ministerului Afacerilor Externe dedicat Campionatului Mondial de Fotbal organizat in Brazilia, in perioada 12 iunie-13 iulie. MAE ii informeaza pe cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in Brazilia nu au nevoie de viza de intrare pentru o sedere cu durata de maximum 90 de zile si nici de viza de tranzit. In cazul depasirii perioadei legale de sedere, Politia Federala poate aplica o amenda pentru fiecare zi de sedere ilegala pe teritoriul Braziliei. continuă pe Hotnews

Selectionerul Australiei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Selectionerul nationalei Australiei, Ange Postecoglou, a anuntat, marti, lotul de 23 de jucatori convocati pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Din lotul provizoiu, Postecoglu a renuntat la Mark Birighitti, Josh.

Selectionerul Bosniei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Edin Dzeko si Miralem Pjanic sunt vedetele lotului Bosniei pentru Cupa Mondiala din Brazilia, pe care selectionerul Safet Susic l-a anuntat luni. Singurul dubiu al antrenorului de 59 de ani erau legate de starea de.

Selectionerul Ecuadorului a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia

Selectionerul nationalei Ecuadorului, Reinaldo Rueda, a anuntat, luni, lotul definitiv pentru turneul final al Cupei Mondiale din Brazilia. Tehnicianul de 57 de ani a decis sa-l includa pe lista convocatilor si pe.

Jucatorul care a adus Nigeriei Cupa Africii nu va evolua la Cupa Mondiala din Brazilia

Sunday Mba, jucatorul care a marcat golul decisiv pentru al treilea succes al Nigeriei in Cupa Africii, in 2013, nu a fost inclus in lotul definitiv al nationalei africane pentru Cupa Mondiala din.

MAE a lansat un ghid pentru romanii care merg la Cupa Mondiala din Brazilia

Romanii sunt sfatuiti sa nu se lanseze in discutii contradictorii cu autoritatile braziliene si sa se vaccineze impotriva febrei galbene si malariei, in cadrul ghidului MAE dedicat Campionatului Mondial de Fotbal organizat in Brazilia, in perioada 12 iunie-13 iulie.

Giuseppe Rossi nu va merge la Cupa Mondiala. Lotul Italiei pentru turneul final din Brazilia

Giuseppe Rossi nu a fost retinut in lotul definitiv al Italiei pentru Cupa Mondiala din Brazilia, pe care selectionerul Cesare Prandelli l-a anuntat duminica. Atacantul Fiorentinei a ratat o mare parte din ultimul.

Selectionerul Costa Ricai a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala

Selectionerul nationalei Costa Ricai, Jorge Luis Pinto, a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia, care va incepe pe 12 iunie. Cele mai importante absente sunt cele ale atacantului Alvaro.

Selectionerul Argentinei a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala

Selectionerul Argentinei, Alejandro Sabella, a anuntat lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia, competitie care va debuta pe 12 iunie. Dintre cei 23 de jucatori convocati nu lipsesc superstarurile Lionel.

Selectionerul Ghanei a anuntat lotul defintiv pentru Cupa Mondiala

Selectionerul Ghanei, Kwesi Appiah, a anuntat, luni, numele celor 23 de jucatori convocati pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Antrenorul ghanez nu a propus nicio surpriza pe lista prezentata presei, bazandu-se pe.

Fabio Capello a anuntat lotul Rusiei pentru Cupa Mondiala

Selectionerul nationalei Rusiei, italianul Fabio Capello, a anuntat, luni, lotul definitiv pentru Cupa Mondiala din Brazilia. Tehnicianul care va implini 68 de ani chiar in timpul turneului final, pe 18 iunie, l-a.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )