Libnet.ro
UNICEF

00:07

MAE: Niciun roman nu a fost implicat in incidentul cu camionul din Austria. 18 romani, retinuti in Ungaria, pentru trafic de persoane

B1 B1,
MAE: Niciun roman nu a fost implicat in incidentul cu camionul din Austria. 18 romani, retinuti in Ungaria, pentru trafic de persoane

Niciun roman nu a fost implcita in incindetul din AUstria, unde, pe o autostrada a fost gasit un camion in care se aflau zci de imigranti morti. Confirmarea a venit din partea ministerului roman al Afacerilor. continuă pe B1

MAE: Niciun roman nu a fost implicat in incidentul cu camionul din Austria. 18 romani, retinuti in Ungaria, pentru trafic de persoane (VIDEO)

Niciun roman nu a fost implicat in incindentul din Austria, unde, pe o autostrada a fost gasit un camion in care se aflau zeci de imigranti morti. Confirmarea a venit din partea ministerului roman al Afacerilor.

MAE: Niciun roman nu este implicat in cazul camionului cu imigranti morti

Niciun roman nu este implicat in cazul camionului abandonat pe o sosea din Austria in care au fost gasite 71 de cadavre, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe. Este vorba de refugiati sirieni, intucat au fost.

MAE nu confirma ca un roman este implicat in cazul camionului cu imigranti morti

UPDATE - Ministerul Afacerilor Externe a precizat, joi, ca niciun cetatean roman nu este implicat in cazul camionului abandonat in Austria, in care erau zeci de imigranti morti, potrivit informatiilor.

Familie din Romania, prinsa la furat in Danemarca: Copilul a fost implicat direct in comiterea infractiunii (VIDEO)

Furtul din magazine a devenit un sport frecvent practicat de romanii plecati in strainatate. Cel mai recent videoclip are in prim-plan o familie de romani surprinsa la furat intr-un magazin din Danemarca.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )