Libnet.ro
UNICEF

22:45

MAE: Printre victimele atacului din Munchen NU se afla cetateni ROMANI, conform datelor obtinute pana in acest moment

B1 B1,
MAE: Printre victimele atacului din Munchen NU se afla cetateni ROMANI, conform datelor obtinute pana in acest moment

In urma verificarilor, pana in acest moment, printre victimele atacului din Munchen nu se afla cetateni romani, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe. in continuarea. continuă pe B1

MAE: Printre victimele atacului din Munchen nu se afla cetateni romani

Ministerul Afacerilor Externe anunta ca in urma verificarilor efectuate pana in acest moment, printre victimele atacului din Munchen nu se afla si cetateni.

MAE: Printre victimele atacului din Munchen NU se afla cetateni ROMANI, conform datelor obtinute pana in acest moment

In urma verificarilor, pana in acest moment, printre victimele atacului din Munchen nu se afla cetateni romani, a anuntat Ministerul Afacerilor Externe. in continuarea.

MAE: Printre victimele atacului de la Munchen nu se afla cetateni romani

Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta, sambata dimineata, ca, potrivit datelor obtinute pana la acest moment, printre victimele atacului de la Munchen nu se afla cetateni romani.

MAE, apel catre romanii din Munchen: Sa nu paraseasca locatiile in care se afla si sa evite orice deplasari

In urma atacului din Munchen soldat deja cu mai multe victim Detalii AICI), Ministerul roman al Afacerilor Externe a facut vineri noapte un nou apel catre romanii din Munchen, potrivit unui.

The Telegraph sustine ca un roman ar fi printre victimele de la Munchen. MAE nu confirma informatia

Unul dintre tinerii ucisi in atacul comis vineri seara la Munchen ar fi din Romania, scrie The Telegraph, citat de news. ro. Un prieten al acestuia a mers sambata sa ii aduca un omagiu la locul tragediei. in replica, Ministerul de Externe a transmis, intr-un comunicat remis redactiei, ca nu sunt informatii care sa confirme prezenta vreunui cetatean roman printre victimele atacului.

Un coleg de al meu a fost ucis. Cred ca avea familie din ROMANIA. DECLARATIA unui tanar venit in zona mall-ului din Munchen / MAE: Nu avem informatii privind prezenta vreunui cetatean roman printre victime

30: Ministerul Afacerilor Externe a transmis ca nu are informatii, pana in acest moment, care sa confirme prezenta vreunui cetatean roman printre victimele atacului din.

Un martor a oferit Noi DETALII despre autorul atacului din Munchen. Ce ar fi spus atacatorul inainte de a ucide oamenii

Unul dintre martorii aflati in mall, in momentul atacului armat, a declarat pentru un post de televiziune ca l-a auzit pe atacator proferand insulte la adresa strainilor. Martorul, identific.

Ce se stie si care sunt necunoscutele atacului din Munchen: Cel putin unul din atacatori era german, pista terorista pare putin probabila, motivatia pare a avea legatura cu comunitatea turca (VIDEO)

Dupa mai multe ore de panica in Munchen, informatiile disponibile putin dupa miezul noptii ne lasa sa intrevedem un atac care nu a avut ratiuni teroriste, dar despre care nu se stiu inca.

Cine sunt victimele atacatorului din Munchen: Sapte din cei noua morti, adolescenti

Sapte din cei noua oameni impuscati vineri noaptea, de catre tanarul de 18 ani, in Munchen, sunt adolescenti, informeaza The Guardian.

S-a aflat CETATENIA a sase persoane ucise in atacul armat din Munchen. Ce VICTIME si-a ales atacatorul

Printre victimele atacului la un centru comercial din Munchen au fost identificati pana acum trei cetateni turci, doi adolescenti si o femeie, si trei cetateni de origine kosovara. in Germania.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )