Libnet.ro
UNICEF

08:00

MAE propune infiintarea a 417 sectii de votare in strainatate, cu 123 mai multe decat la alegerile prezidentiale din anul 2014

Hotnews Hotnews,
 MAE propune infiintarea a 417 sectii de votare in strainatate, cu 123 mai multe decat la alegerile prezidentiale din anul 2014

Ministerul Afacerilor Externe a transmis Autoritatii Electorale Permanente lista sectiilor de votare propuse pentru a fi organizate in strainatate la alegerile parlamentare din 11 decembrie. MAE propune infiintarea in strainatate a 417 sectii de votare, ceea ce inseamna cu 111 sectii de votare mai mult decat la alegerile parlamentare din 2012 si cu 123 de sectii de votare mai mult decat la alegerile prezidentiale din 2014, informeaza Ministerul Afacerilor Externe, intr-un comunicat. continuă pe Hotnews

MAE propune infiintarea a 417 sectii de votare in strainatate, cu 123 mai multe decat la prezidentialele din 2014

Ministerul Afacerilor Externe a transmis AEP propuneri de infiintare a 417 sectii de votare pentru alegerile parlamentare in strainatate, cu 123 mai multe decat la prezidentialele din 2014, majoritatea dintre acestea fiind in Italia, Spania si.

MAE vrea sa infiinteze 417 sectii de votare in strainatate la alegerile parlamentare din decembrie

Ministerul Afacerilor Externe a finalizat lista sectiilor de votare propuse pentru a fi organizate in strainatate la alegerile parlamentare din data de 11 decembrie 2016 si a transmis-o Autoritatii Electorale Permanente, se precizeaza pe site-ul MAE.

Institutie noua pentru ascultat telefoanele: Calin Popescu Tariceanu propune infiintarea Autoritatii Nationale a Interceptarilor (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a anuntat infiintarea unei noi autoritati de securitate nationala. Este vorba despre Autoritatea Nationala a Interceptarilor, care se va ocupa de.

Tariceanu propune infiintarea Autoritatii Nationale pentru Interceptarea Comunicatiilor

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, copresedinte ALDE, a anuntat ca va depune la Parlament o propunere legislativa care prevede infiintarea Autoritatii Nationale pentru Interceptarea Comunicatiilor.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2227 seconds )