Libnet.ro
UNICEF

11:45

MAE a sesizat Ministerul Public in privinta celor doi angajati, care sunt acum urmariti penal, in urma verificarilor Corpului de control

B1 B1,
MAE a sesizat Ministerul Public in privinta celor doi angajati, care sunt acum urmariti penal, in urma verificarilor Corpului de control

Ministerul Afacerilor Externe MAE) transmite, printr-un comunicat, ca in urma unor verificari efectuate in cursul lunii septembrie anul trecut de catre Corpul de control din cadrul ministerului, in luna octombrie. continuă pe B1

Doi angajati ai Ministerului de Externe, urmariti penal de DNA, sub control judiciar, pentru luare de mita

Procurorii DNA au dispus punerea in miscare a actiunii penale si luarea masurii controlului judiciar pe o perioada de 60 de zile fata de doi angajati din cadrul Ministerului Afacerilor Externe MAE), Nelu Bitica si Gabriela Bitica, pentru savarsirea infractiunilor de abuz in serviciu si luare de mita, informeaza DNA intr-un comunicat. UPDATE: MAE precizeaza intr-un comunicat ca institutia a fost cea care a sesizat procurorii cu privire la faptele celor doi angajati, in urma unor verificari ale Corpului de Control.

Reactia MAE, dupa ce doi angajati ai institutiei au fost pusi sub control judiciar, pentru luare de mita

Ministerul Afacerilor Externe a precizat, marti, ca a sesizat in octombrie 2014 Ministerul Public referitor la cei doi angajati cercetati de DNA, in urma unor verificari facute de Corpul de Control din cadrul MAE.

Doi angajati MAE, sub control judiciar pentru luare de mita de la o firma pentru contracte

Doi angajati ai Ministerului Afacerilor Externe MAE) sunt cercetati de DNA sub control judiciar, fiind suspectati ca au cerut si au primit peste 13. 000 de euro de la reprezentantii unei firme, pentru atribuirea unor contracte de lucrari cu Accademia di Romania din Roma, arata un comunicat al DNA, remis azi redactiei.

Doi angajati ai MAE, plasati sub control judiciar pentru 60 de zile, pentru luare de mita si abuz in serviciu

Doi angajati ai ministerului Afacerilor Externe MAE) au fost plasati sub control judiciar, fiind urmariti penal pentru luare de mita, potrivit unui comunicat al Directiei Nationale Anticoruptie. Procurorii.

Doi angajati ai MAE, sub control judiciar pentru MITA

Doi angajati ai Ministerului Afacerilor Externe MAE) sunt cercetati de DNA sub control judiciar, intrucat sunt suspectati ca au cerut si au primit o masina si peste 13. 000 de euro de la reprezentantii unei firme, pentru atribuirea unor contracte de lucrari cu Accademia di Romania din Roma, conform DNA.

ştiri de la B1

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )