Libnet.ro
UNICEF

17:45

MAE: Nu sunt moldoveni printre victimele cutremurului din insula italiana Ischia

Adevărul Adevărul,
MAE: Nu sunt moldoveni printre victimele cutremurului din insula italiana Ischia

Ministerul Afacerilor Externe si Integrarii Europene al Republicii Moldova aduce la cunostinta ca, potrivit informatiilor preliminare ale Ambasadei Republicii Moldova la Roma, printre victimele cutremurului din 21 august 2017 in insula italiana Ischia, nu sunt cetateni moldoveni. continuă pe Adevărul

VIDEO. Marturiile de groaza ale supravietuitorilor cutremurului din insula Ischia: Totul se zgaltaia. Casele se surpau, ceva mi-a cazut in cap. Este un cosmar

O experienta teribila. Totul se misca in casa, descriu cei mai multi italieni cutremurul cu magnitudinea de 4 grade pe scara Richter produs, in noaptea de luni, in regiunea Ischia.

I-a rugat pe organizatori sa pastreze un moment de reculegere pentru victimele atentatului din Barcelona. Acestia l-au refuzat. Ce a facut sportivul spaniol i-a lasat pe multi fara cuvinte (VIDEO)

Gest incredibil facut de inotatorul spaniol Fernando Alvarez! Sportivul a cerut Federatiei Internationale de Natatie FINA) sa tina un moment de reculegere pentru victimele atentatului din Barcelona,.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3155 seconds )