Libnet.ro
UNICEF

21:00

Magazinul Decathlon din Targu Jiu a fost inaugurat. De ce este unic in lume

Adevărul Adevărul,
Magazinul Decathlon din Targu Jiu a fost inaugurat. De ce este unic in lume

Cel mai mare retailer european de articole sportive a inaugurat astazi, in Targu Jiu, cel de-al 16-lea magazin al sau din Romania, gimnasta Andreea Munteanu, campioana europeana la barna, si atleta Elena Moaga. continuă pe Adevărul

Un agent de la Penitenciarul Targu Jiu a fost prins cu telefoane care urmau sa ajunga la detinuti. Pe aceeasi filiera, detinutii erau aprovizionati cu alcool

Un agent din cadrul Penitenciarului Targu Jiu a fost retinut pentru 24 de ore de catre Tribunalul Gorj, dupa ce in locul in care isi desfasura activitatea au fost gasite mai multe telefoane mobile.

Prins cand furat un capac din metal de la vanele care alimenteaza cu apa municipiul Targu Jiu

Un tanar in varsta de 38 de ani, din Targu Jiu, a fost prins de un ecjipaj de la Politia Locala in timp ce sustragea un capac metalic de la vanele care alimenteaza cu apa resedinta judetului Gorj.

Mascatii au descins la un cunoscut magazin de haine din centrul municipiului Targu Jiu

O perchezitie se desfasoara in aceasta dimineata la un magazin de haine aflat chiar in zona pietonala din centrul municipiului Targu Jiu.

Numarul automobilelor la care emisiile CO2 au fost subevaluate este cu mult sub primele estimari

Numarul automobilelor Volkswagen la care emisiile de dioxid de carbon au fost subevaluate este cu mult sub estimarile initiale, a anuntat astazi grupul german, potrivit Bloomberg.

Unul dintre patronii de la Polaris a fost arestat in SUA. A vrut sa-i dea mita unui agent FBI sub acoperire

Unul dintre patronii firmei Polaris, care asigura serviciile de salubritate in mai multe orase din Romania, printre care si municipiul Targu Jiu, a fost arestat in Statele Unite ale Americii.

Spectacolul de artificii de Revelion se muta pe podul istoric din Parcul Central

Focul de artificii de Revelion nu va mai avea loc in Piata Prefecturii din municipiul Targu Jiu, ci pe insulita de pe Jiu.

Spectacolul de artificii de Revelion se muta pe podul istoric din Parcul Central. Ce efecte pirotehnice pregatesc autoritatile la trecerea dintre ani

Focul de artificii de Revelion nu va mai avea loc in Piata Prefecturii din municipiul Targu Jiu, ci pe insulita de pe Jiu.

Seful Companiei de Autostrazi, Narcis Neaga, a fost demis dupa dezastrul din ultimii ani. Noul sef este Catalin Homor, actualul director interimar la Metrorex

Narcis Neaga, seful Companiei Nationale de Drumuri Nationale si Autostrazi CNADNR), a fost demis astazi de ministrul Transporturilor, Dan Costescu, au declarat pentru HotNews. ro surse oficiale. Noul sef interimar al CNADNR este Catalin Homor, in prezent director interimar la Metrorex. Neaga a patronat in ultimii trei ani un dezastru complet in privinta proiectelor de mare infrastructura rutiera. Actualizare ora 13. 06: Ministrul Transporturilor, Dan Costescu, a confirmat intr-o conferinta de presa ca l-a demis pe Narcis Neaga din fruntea CNADNR.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2218 seconds )