Libnet.ro
UNICEF

17:00

Mai are credibilitate Justitia din Romania? Un roman a stat 15 ANI in inchsoare desi era NEVINOVAT

Antena3 Antena3,
Mai are credibilitate Justitia din Romania? Un roman a stat 15 ANI in inchsoare desi era NEVINOVAT

Erorile judiciare pun in pericol credibilitatea justitiei din Romania. S-au inmultit cazurile in care judecatorii dau condamnari, desi nu au probe concludente. Dupa celebrul caz al lui Marcel Tundrea, un alt. continuă pe Antena3

Cu prilejul celei de a XX-a editii a Topului National al Firmelor Private din Romania, s-au evidentiat 10 prioritati pentru mediul de afaceri din tara noastra

Cu prilejul celei de a XX-a editii a Topului National al Firmelor Private din Romania, organizat de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania CNIPMMR) in colaborare cu Agentia pentru Implementarea Proiectelor si Programelor pentru IMM-uri AIPPIMM), avand ca partener oficial Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania CECCAR) si partener principal Fondul National de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri, in data de 2 noiembrie 2012 la Palatul Parlamentului, s-a realizat o ampla consultare a intreprinzatorilor, in vederea stabilirii celor 10 prioritati majore ale mediului de afaceri pentru anul 2013, se arata intr-un comunicat de presa remis redactiei.

Logan 2 patrunde pe piata din Romania.

Pentru a intelege mai bine care sunt schimbarile tehnice, trebuie sa nu uitam faptul ca Dacia ofera in premiera noul motor TCe de 0,9 litri supraalimentat, care dezvolta o putere maxima de 90 CP. Acest motor are o distributie pe lant si ofera conform celor de la Dacia un consum foarte mic chiar si in mediul urban. Alte schimbari considerabile sunt noile sisteme multimedia cu sistem de navigatie LG, sistem care functioneaza impecabil in Romania. De asemenea, noul Logan 2 primeste 4 airbaguri .

Declinul pietei auto din Romania, de trei ori mai mare decat in UE

Numarul de inmatriculare de autoturisme noi in Romania a scazut cu 13,4% in luna octombrie, la la 6. 782 unitati. Declinul inregistrat de piata autohtona este de trei ori mai mare decat cel afisat in Uniunea Europeana, unde a avut loc o scadere de 4,8%, la 959. 400 unitati.

Politista din Romania: Am fost uimita de numarul mare al romancelor care sunt prostituate in Elvetia

Elvetia este una dintre cele mai folosite destinatii alese de retelele de trafic de persoane. La sfarsitul lunii octombrie, politia din Berna a descoperit una dintre aceste retele, iar sapte persoane au fost.

40% din Romania e in ceata. Vezi care sunt judetele cu vizibilitate redusa.

Daca va pregatiti pentru un drum lung, iata mai jos o lista cu judetele prin care trebuie sa circulati cu atentie, deoarece sunt cufundate intr-o mare laptoasa de ceata, conform Mediafax. Meteorologii au avertizat ca in judetele Suceava, Bacau, Vrancea, Botosani, Iasi, Vaslui, Galati, Cluj, Buzau, Ialomita, Calarasi, Giurgiu, Teleorman, Ilfov si municipiul Bucuresti este ceata, vizibilitatea fiind redusa sub 200 de metri si izolat sub 50 de metri. Avertizarea nowcasting emisa de Administratia .

Reteaua Camerelor de Comert si Industrie din Romania, partener al proiectelor UNDP Romania

Conducerea Executiva a Camerei de Comert Nationale a primit vizita de lucru a lui Parviz Fartash, Reprezentant Rezident a. al Programului Natiunilor Unite pentru Dezvoltare UNDP) Romania, insotit de Eugenia Stanciu, Coordonator Proiect, in cadrul UNDP, potrivit unui comunicat de presa.

Marea Britanie ar putea sa nu-si mai recupere niciodata banii din salvarea bancilor RBS si Lloyds

Statul britanic, care a salvat in 2008 bancile Royal Bank of Scotland RBS) si Lloyds Banking Group cu 66 de miliarde de lire sterline 82 miliarde euro) ar putea sa nu isi mai recupereze vreodata investitia, a avertizat vineri o comisie parlamentara,.

O pasiune devenita traditie. Secretele celui mai popular whiskey american din lume

Jack Daniel`s este cel mai bine vandut whiskey traditional american din lume, fiind fabricat in oraselul Lynchburg din statul Tennesse inca din anul 1866, cand Jack Newton Daniel 1850-1911) a fondat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2087 seconds )