Libnet.ro
UNICEF

01:05

Guvernul schimba prefectii din tara. Cine va ocupa functia in Bucuresti

Antena3 Antena3,
Guvernul schimba prefectii din tara. Cine va ocupa functia in Bucuresti

Gheorghe Cojanu a fost numit in functia de prefect al municipiului Bucuresti, a anuntat joi seara seful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Danca. El a precizat ca Guvernul a facut mai multe eliberari si numiri pentru functiile de prefect si subprefect din tara. continuă pe Antena3

Cum se schimba garile din tara - Marcaje, afise, anunturi audio, interdictii, amenzi

In garile mari din Romania au fost trasate marcaje pentru ca oamenii care intra sau ies sa nu incerce a respecta distantarea, doar o parte dintre scaunele de pe peroane pot fi folosite si au fost puse afise de informare privind obligativitatea purtarii mastii de protectie, anunta CFR Infrastructura. Tu decizi: 500 lei amenda sau 3 lei masca de protectie, este micul slogan al campaniei de informare.

MAI: Chestorul Liviu Bute va ocupa functia de sef al Politiei de Frontiera dupa demisia lui Buda

Chestorul principal de politie Liviu Bute va ocupa functia de sef al Inspectoratului General al Politiei de Frontiera, dupa demisia din functie a lui Ioan Buda. Seful Politiei Romane de Frontiera, chestorul general de politie Ioan Buda, a demisionat din functie, din motive personale. Demisia are loc pe fondul haosului de la Vama Nadlac.

A aparut o noua metoda de inselaciune. Hotii s-au adaptat la situatia din tara

Politistii atrag atentia ca au aparut noi metode de inselaciune, adaptate la starea de alerta din tara.

Cod galben de vijelii, averse si descarcari electrice in peste trei sferturi din tara, pana joi seara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o atentionare Cod galben de vremea rea, valabil pana joi seara, in peste trei sferturi din tara, inclusiv in Municipiul Bucuresti, potrivit Agerpres. in intervalul 20 mai, ora 8:00 - 21 mai, ora 18:00, in Oltenia, Banat, Muntenia, Dobrogea si in cea mai mare parte a Transilvaniei si Moldovei vor fi perioade cu instabilitate atmosferica accentuata ce se va manifesta prin frecvente descarcari electrice, vijelii, intensificari ale vantului cu viteze in general de 60 - 70 kmh, grindina si averse torentiale.

Informare meteo de ultima ora: Ploi torentiale, vijelii si grindina in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie vine cu o avertizare de ploi torentiale, vijelii si grindina in mai multe zone din tara, valabila pentru mai multe zile.

Cod portocaliu de inundatii in sapte judete din tara. Imense pagube produse de grindina si vijelii (VIDEO)

Ploile au pus stapanire pe intreaga tara. 15 judete din romania s-au aflat sub cod portocaliu de ploi si vijelii. Vantul a suflat cu pana la 70 de kilometri pe ora, a plouat torential, iar grindina a.

IN CADRUL WEBINARULUI ARSC Raspunsul oraselor din tara la criza actuala

Asociatia Romana pentru Smart City ARSC) organizeaza - joi, 21 mai, de la ora 14:00 - webinarul cu tema Smart City vs. Pandemie, in cadrul carora vor fi prezentate raspunsul oraselor din Romania la criza actuala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )