Libnet.ro
UNICEF

01:05

in ce mai cred romanii ?

Adevărul Adevărul,
in ce mai cred romanii ?

Atunci cand sondajele de opinie analizeaza sfera religioasa, reprezentantii Bisericii manifesta atitudini extreme, in functie de interesele pe care le urmaresc: pe de-o parte, elogiaza acele rezultate care prezinta numarul mare de credinciosi, iar pe de alta parte, devin sceptici cu privire la cercetarile care arata ca increderea proprilor credinciosi in institutie si in liderii spirituali a scazut. continuă pe Adevărul

296;n ce mai cred romanii ?

Atunci cand sondajele de opinie analizeaza sfera religioasa, reprezentantii Bisericii manifesta atitudini extreme, in functie de interesele pe care le urmaresc: pe de-o parte, elogiaza acele rezultate care prezinta numarul mare de credinciosi, iar pe de alta parte, devin sceptici cu privire la cercetarile care arata ca increderea proprilor credinciosi in institutie si in liderii spirituali a scazut.

EXCLUSIV! Interviu ACCES Titlul piesei, 128 se refera la bataile inimii atunci cand esti indragostit

Cei trei tineri sunt din vestul tarii si au o dorinta arzatoare de arata publicului din Romania ce stiu ei sa faca mai bine. Pasiunea lor pentru muzica si dans a inceput cand Bogdan si Andrei aveau 12 ani si au inceput, in joaca, sa se pregateasca pentru diverse concursuri. in 2004 au inregistrat si .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )