Libnet.ro
UNICEF

16:30

Mai mult de jumatate din tinerii din Romania detin un smartphone

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai mult de jumatate din tinerii din Romania detin un smartphone

Mai mult de jumatate dintre tinerii din Romania, cu varste intre 14 si 17 ani, detin un smartphone, iar 86% dintre ei interactioneaza prin intermediul retelei de socializare Facebook, reiese din rezultatele editiei a doua a Raportului Consumer Report 2015, publicate de agentia de media Starcom MediaVest. continuă pe Ziarul Bursa

Venirea lui Pep Guardiola la Manchester City prinde tot mai mult contur - Messi, Pogba si Dani Alves, pe lista cetatenilor

O eventuala plecare a lui Pep Guardiola de la Bayern prinde din ce in ce mai mult contur, antrenorul iberic fiind, din cate sustin jurnalistii britanici si spanioli, cu un pas si jumatate in curtea celor de la Manchester City. The Sun prezinta si o lista a achizitiilor pe care formatia de pe Etihad ar putea sa o faca in vara anului viitor: Lionel Messi si Paul Pogba fiind marile lovituri.

Nicolae Zamfir, directorul proiectului ELI Romania: S-a finalizat construirea celui mai puternic laser din lume, care va fi adus la Magurele

Astazi este inaugurat la Paris cel mai puternic laser din lume, construit de compania franceza Thales pentru platforma stiintifica de la Magurele. Este primul laser de 10 petawati din lume, este inaugurat astazi si va fi adus in tara cand este gata constructia, adica probabil in martie 2016, a declarat pentru HotNews. ro directorul proiectului, Nicolae Zamfir. In ceea ce priveste scoaterea la concurs a postului de director general al Institutului de Fizica Nucleara, Zamfir a explicat ca mandatul sau a expirat si ca va participa la concursul pentru un nou mandat, pentru a finaliza proiectul de la Magurele.

COD GALBEN de ploi in mai multe judete din nordul tarii

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis un COD GALBEN de ploi pentru mai multe judete din nordul tarii, valabil sambata pana la ora 12:00.

Increderea in economia zonei euro a atins cel mai ridicat nivel din peste patru ani

Increderea in economia zonei euro a atins in noiembrie cel mai ridicat nivel din peste patru ani, in asteptarea deciziei Bancii Centrale Europene BCE) de a suplimenta masurile de stimulare, la sedinta de politica monetara din decembrie, relateaza.

Simona Halep, cea mai populara jucatoare din circuitul feminin

Oficialii WTA au anuntat ca Simona Halep, numarul doi mondial, este cea mai populara jucatoare din circuitul mondial feminin.

Simona Halep, cea mai populara jucatoare din 2015

Sportiva romana Simona Halep, numarul 2 mondial la tenis, este cea mai populara jucatoare din 2015, ea devansandu-le in ierarhia anuntata de wtatennis. com pe americanca Serena Williams, liderul mondial, si pe rusoaica Maria Sarapova, locul 3 WTA.

Peste Serena Williams si Maria Sharapova - Simona Halep, cea mai populara jucatoare din circuitul WTA

Simona Halep este, conform site-ului oficial al WTA, cea mai populara jucatoare din circuitul feminin, numarul doi mondial depasindu-le pe Serena Williams locul doi) si Maria Sharapova pozitia a treia).

Mesajul unuia din tinerii salvati de Claudiu Petre din incendiul de la Colectiv, care a fost externat

Chitaristul trupei Hatemode, Catalin Scanteie, ranit in incediul din Colectiv, a fost externat, vineri, de la spitalul Bagdasar-Arseni, unde a fost internata si sotia lui Sanda care se afla cu el in club in noaptea tragediei. Artistul i-a multumit salvatorului sau, Claudiu Petre, care a murit in incendiu.

Populatia si IMM-urile ar putea plati in 2016 mai mult pentru subventionarea energiei regenerabile

Cota anuala obligatorie de energie electrica din surse regenerabile ar urma sa creasca anul viitor la 12,15% din consumul final brut, de la 11,9% in 2015, dar impactul in factura pentru populatie si IMM-uri ar putea urca de la 35 lei/MWh la 43 lei/MWh,.

Construim mai mult: Numarul autorizatiilor pentru cladirile rezidentiale a crescut cu 3,9%

Numarul autorizatiilor de construire pentru cladiri rezidentiale a crescut cu 3,9% in primele 10 luni din acest an, comparativ cu aceeasi perioada a anului precedent, ajungand la 33.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )