Libnet.ro
UNICEF

15:01

Mai mult de un milion de cazuri de coronavirus si peste 50.000 de decese au fost oficial inregistrate in lume

Adevărul Adevărul,
Mai mult de un milion de cazuri de coronavirus si peste 50.000 de decese au fost oficial inregistrate in lume

Pragul de un milion de cazuri oficial declarate de coronavirus in lume a fost depasit joi, in jurul orei 19. 00 GMT, potrivit unui bilant realizat de AFP care citeaza surse oficiale. continuă pe Adevărul

Avertismentul OMS: in zilele urmatoare vom ajunge la 1 milion de cazuri de Covid-19 si 50.000 de decese

OMS trage un semnal de alarma cu privire la modul in care evolueaza noul coronavirus. in ultimele saptamani s-a inregistrat o crestere exponentiala a cazurilor confirmate de Covid-19, virusul reusind sa ajunga aproape in toate tarile, dupa cum relateaza chiar seful OMS, Tedros Ghebreyesus.

Coronavirus: Peste 50.000 de morti in intreaga lume

Pandemia de coronavirus a ucis cel putin 50. 000 de oameni in intreaga lume, dintre care aproape trei sferturi in Europa, de la aparitia sa in decembrie in China, potrivit unui bilant stabilit de AFP din surse oficiale joi, la 17:50 GMT, relateaza AFP.

Mai mult de 50.000 de decese in lume din cauza coronavirusului

Bilantul mondial al epidemiei de coronavirus a depasit joi 50. 000 de decese, potrivit datelor Univer.

Peste 1 milion de cazuri de coronavirus in lume, dintre care peste 51.000 mortale

Pragul simbolic de 1 milion de cazuri oficial declarate in intreaga lume pentru pandemia de coronavirus a fost depasit joi in jurul orei 19,00 GMT, potrivit bilantului realizat de AFP pe baza surselor oficiale.

Coronavirus in Italia: 760 decese in ultimele 24 de ore, 1.431 de persoane vindecate. in total, 83.049 bolnavi de Covid-19

Seful Protectiei Civile din Italia, Angelo Borrelli, a anuntat joi noile date cu privire la pandemia de coronavirus: 760 de decese in ultimele 24 de ore, noile cazuri depistate sunt in numar de 2. 477 iar persoane vindecate - 1. 431, conform La Repubblica.

CORONAVIRUS. inca doua decese ale unor romani contaminati cu COVID-19. Doi barbati din Timis, cu cardiopatie si diabet. Bilantul ajunge la 46 de victime

Autoritatile romane anunta inca doua decese ale unor pacienti infectati cu noul coronavirus. Este vorba despre un barbat de57 de ani, din judetulTimis. in data de 27. 2020 s-au recoltat.

CORONAVIRUS |inca doua decese ale unor pacienti cu COVID-19, in Romania. Bilantul ajunge la 94 de victime

Inca doua persoane contaminate cu noul coronavirus au murit, in Romania. Este vorba despre doua femei, una din judetul Neamt si alta din Bacau. Astfel, bilantul deceselor pacientilor cu COVID-19 din tara.

CORONAVIRUS. inca trei decese in Romania. Bilantul ajunge la 72 de victime

Grupul de Comunicare Stategica anunta ca inca tre romani contaminati cu COVID-19 au murit. Bilantul, la nivel national, ajunge astfel la 72 de decese. A 70-a victima este o femeie de 60 din judetul.

Suceava, cel mai mare focar de coronavirus: Este Lombadia Romaniei! - VIDEO

Este carantina totala in Suceava. Orasul este inchis si toate intrarile sunt pazite de politisti, care ii verifica pe cei care intra si ies din localitate. Masura fara precedent a fost luata dupa ce numarul mortilor si al celor infectati a crescut alarmant in ultimele zile. Autoritatile din Suceava au raportat noi decese dupa infectarea cu Covid-19. Pacientii erau internati in mai multe sectii ale Spitalului Judetean Suceava, care a devenit astfel cel mai mare focar de coronavirus din Romania.

Mediastandard.ro: De ce cred romanii mai mult in conspiratii decat in explicatiile stiintifice despre coronavirus

Inca de cand China a admis in fata intregii lumi ca se confrunta cu aparitia unui nou coronavirus, teoriile conspirationiste au curs pe internet si, pe masura ce virusul s-a raspandit in Europa, la fel au facut-o si speculatiile. Iar unele oricat de exagerate ar suna -, au devenit populare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2274 seconds )