Libnet.ro
UNICEF

05:00

Domeniile care au oferit cele mai multe locuri de munca in 2014

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Domeniile care au oferit cele mai multe locuri de munca in 2014

Ti-ai propus sa-ti gasesti un job anul viitor? Urmareste aceste domenii pentru au avut cele mai multe locuri de munca disponibile in 2014 si vor fi la fel de active si in anul care vine. continuă pe Wall-Street Ro

Retailerii de moda au continuat extinderea pe piata romaneasca in 2014. HM a deschis cele mai multe magazine, Zara niciunul

Marile retele de fashion au continuat in acest an extinderea retelelor pe piata romaneasca, retailerul suedez HM si cel polonez de incaltaminte CCC inregistrand cele mai multe deschideri de magazine, in timp ce, la polul opus, grupul spaniol Inditex nu a deschis nicio noua unitate Zara sau Bershka.

Harta odihnei: unde primesti cele mai multe zile de concediu platite in Uniunea Europeana

Probabil primul vostru gand este ca Romania are printre cele mai putine zile de concediu platite. Aveti dreptate, dar vestea buna este ca Romania nu este singura care nu da prea mult cand vine vorba de zilele libere platite pe an.

Harta odihnei: unde primesti cele mai multe zile de concediu platit in Uniunea Europeana

Probabil primul vostru gand este ca Romania are printre cele mai putine zile de concediu platite. Aveti dreptate, dar vestea buna este ca Romania nu este singura care nu da prea mult cand vine vorba de zilele libere platite pe an.

Lansari auto in 2015: Ford si Mercedes-Benz aduc cele mai multe noutati

Pe lista de lansari auto in 2015 sunt peste 80 de masini noi, iar daca includem si aparitia unui model deja lansat dar care primeste tractiune integrala, este versiunea de performanta BMW M, Mercedes-Benz AMG), sau este un nou prototip, numarul urca.

Care au fost cele mai bune meciuri ale anului 2014 in tenis: Sharapova - Halep, de la Roland Garros, pe primul loc

Finala pierduta de Simona la Paris Roland Garros, in fata Mariei Sharapova) e de o importanta imensa, pe care n-o va putea evalua la justa ei valoare decat istoria. In ciuda rezultatului, sau poate tocmai datorita rezultatului final, ea se va fi dovedit punctul de plecare al unui intreg val de consecinte.

Cat va plati statul pentru tratamentele romanilor in strainatate. Care sunt tarile catre care avem cele mai mari datorii

Tot mai multi romani prefera sa se trateze in clinicile din strainatate. Dovada a interesului crescut stau sumele mari pe care autoritatile sunt nevoite sa le achite catre spitalele din afara, care au crescut de la 0,1 milioane de lei in 2007 la 310 milioane de lei in 2014. Astfel, Romania a acumulat cea mai mare datorie fata de clinicile din strainatate.

Care au fost cele mai bune meciuri ale anului 2014 in tenis: Sharapova - Halep, pe primul loc

Al doilea an la rand cand un meci intre Stan si Nole intra in Top 5 de final de an, dupa ce clasicul din 2013 se instala confortabil in fruntea clasamentului. Rivalitatea celor doi e printre cele mai captivante la nivel de Slam, in ultimii ani: memorabilul maraton de la AO 2013 a fost urmat de un alt thriller de cinci seturi la US Open, de fiecare data Djokovic gasind cumva o metoda de a razbi. Nu si acum.

Comedia troneaza in preferintele romanilor. Top 10 cele mai vizionate filme romanesti

Cele mai vizionate filme romanesti in anul 2014 sunt trei comedii, Selfie, de Cristina Iacob, America, venim, de Razvan Savescu si Cuscrii, de Radu Potcoava. Acestea s-a clasat pe primele trei locuri in preferintele romanilor, conform numarului de spectatori care au intrat in cinematografe.

Aplicatii Android - cele mai bune programe, selectate de Google

Lumea Android e una cu milioane de aplicatii, zeci de mii de terminale si putin control. Poate fi dificil sa alegi cele mai bune aplicatii. Asa ca Google a oferit la final de an cele mai bune 127 de aplicatii, pe care ar trebui sa le avem.

Iarna anului 2012: utilaje de deszapezire stricate si drumul catre Transalpina, inchis e mai multe ori

Iarna anului 2012 le-a reamintit gorjenilor de zapezile de altadata. A fost una dintre cele mai grele ierni din ultima perioada, iar autoritatile au lucrat la foc continuu pentru a deszapezi drumurile si a debloca accesul catre localitati.

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )