Libnet.ro
UNICEF

11:46

S-au deschis circulatiei mai multe drumuri din Tulcea

Adevărul Adevărul,
S-au deschis circulatiei mai multe drumuri din Tulcea

Circulatia rutiera a fost deschisa pentru vehiculele cu masa totala mai mica de 7,5 tone pe mai multe sectoare de drumuri nationale, anunta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania. continuă pe Adevărul

Trafic ingreunat de ninsoare pe mai multe drumuri din tara (VIDEO)

Ninsori abundente in toata tara. Se circula greu pe mai multe drumuri, iar mai multe echipaje de Politie verifica daca masinile sunt echipate cu anvelope de iarna. Trafic ingreunat si intre Ramnicu Sarat.

Retailerii de moda au continuat extinderea pe piata romaneasca in 2014. HM a deschis cele mai multe magazine, Zara niciunul

Marile retele de fashion au continuat in acest an extinderea retelelor pe piata romaneasca, retailerul suedez HM si cel polonez de incaltaminte CCC inregistrand cele mai multe deschideri de magazine, in timp ce, la polul opus, grupul spaniol Inditex nu a deschis nicio noua unitate Zara sau Bershka.

Situatie dramatica in apropiere de Vama Albita: mai multe autoturisme blocate in zapada de peste 5 ore. O senilata intervine pentru salvarea unui copil

Mai multe autoturisme, in care se afla si copii, sunt blocate in zapada in apropiere de Vama Albita. Oamenii cer ajutorul autoritatilor, Drumul National 24 B fiind inchis si nici un utilaj de deszapezire nu a fost trimis in zona.

FOTO Blocaje la Husi: mai multe autocamioane scoase din nameti cu ajutorul utilajelor de deszapezire. Niciun tir nu poate intra in Romania pe la Albita

Circulatia se desfasoara cu dificultate si in municipiul Husi, in multe zone ale orasului utilajele de deszapezire sunt asteptate de localnicii care nu pot iesi din curti. Mai multe autocamioane au ramas blocate pe Drumului European 581, la intrarea in municipiul Husi.

Reteaua proxenetului Don Juan. Mai multe copile au facut sex cu un iesean si au ajuns sa se prostitueze de teama sa nu ajunga vedete porno pe Facebook

Un barbat din Iasi a ademenit mai multe fete sa faca sex cu el si, dupa ce le-a amenintat ca va distribui imagini compromitatoare cu ele pe Facebook, le-a obligat sa se prostitueze pentru el. Ieseanul a fost condamnat definitiv in perioada Craciunului.

ASF reduce din ianuarie mai multe taxe si cote aplicate pietei de capital si fondurilor de pensii

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) va reduce, de la 1 ianaurie, mai multe cote, tarife si taxe aplicate in piata de capital si in sectorul fondurilor de pensii, inclusiv a cotei din contributiile brute incasate de fondurile de pensii administrate privat, precum si a cotelor aplicate ofertelor publice de vanzare si cumparare.

ASF reduce din ianuarie mai multe taxe si cote aplicate pietei de capital si fondurilor de pensii

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) va reduce de la 1 ianuarie mai multe cote, tarife si taxe aplicate in piata de capital si in sectorul fondurilor de pensii. Astfel, cota aferenta sectorului de pensii s.

Iarna anului 2012: utilaje de deszapezire stricate si drumul catre Transalpina, inchis e mai multe ori

Iarna anului 2012 le-a reamintit gorjenilor de zapezile de altadata. A fost una dintre cele mai grele ierni din ultima perioada, iar autoritatile au lucrat la foc continuu pentru a deszapezi drumurile si a debloca accesul catre localitati.

Polonezii si romanii - cele mai multe pozitii in cadrul personalului administrativ debutant al Comisiei Europene

Polonezii si romanii ocupa cele mai multe pozitii in cadrul personalului administrativ debutant din Comisia Europeana, scrie The Economist, notand ca, desi functionarii europeni nu reprezinta statul de provenienta, tarile doresc sa-si plaseze oamenii in posturi-cheie.

Trafic ingreunat pe Valea Prahovei. Se circula in coloana pe mai multe tronsoane pe drumul spre munte

Circulatia rutiera se desfasoara cu dificultate, sambata dupa-amiaza, pe mai multe tronsoane ale drumului national 1, intre Bucuresti si Brasov, drumul fiind aglomerat in special pe Valea Prahovei, pe sensul de urcare catre munte.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2285 seconds )