Libnet.ro
UNICEF

00:07

Suedia: Peste 1.000 de persoane au manifestat in mai multe orase impotriva islamofobiei

B1 B1,
Suedia: Peste 1.000 de persoane au manifestat in mai multe orase impotriva islamofobiei

Peste 1. 000 de persoane au protestat vineri in mai multe orase din Suedia contra islamofobiei, pe fondul atacurilor impotriva unor moschei din tara si al tensiunilor politice provocate de ascensiunea formatiunilor. continuă pe B1

Suedia: Peste 1.000 de persoane au manifestat contra islamofobiei

Peste 1. 000 de persoane au manifestat vineri in mai multe orase din Suedia - printre care Stockholm, Malmo si Gotteborg - contra islamofobiei, dupa mai multe atacuri impotriva unor moschei din tara pe fondul.

Arad: O fata de 13 ani, la spital dupa ce a inghitit mai multe tablete de somnifere. Adolescenta se certase cu mama ei

O fata de 13 ani din Arad a ajuns la spital dupa ce a inghitit mai multe tablete de somnifere, dupa ce s-a certat cu mama sa care nu a lasat-o sa petreaca intr-un club, informeaza Mediafax. Adolescenta se.

O copila de 13 ani a ajuns la spital in Timisoara dupa ce a inghitit mai multe pastile, din cauza ca s-a certat cu mama ei

O fata de 13 ani din Arad a ajuns la spital dupa ce a inghitit mai multe tablete de somnifere, in urma unei certe cu mama sa, care nu o lasase sa petreaca la un club, adolescenta fiind in prezent in stare buna, transmite Mediafax.

ANALIZA 2015, anul marii renegocieri a redeventelor la petrol si gaze naturale. Guvernul a facut deja mai multe concesii companiilor din sector

Anul in care abia am intrat se prefigureaza a fi unul de foc in domeniul petrolier si al gazelor naturale, in conditiile in care Guvernul a amanat introducerea unui nou sistem de taxare, desi premierul Victor Ponta a promis de mai multe ori in ultimii doi ani majorarea nivelului redeventelor la nivel european.

Domeniile care au oferit cele mai multe locuri de munca in 2014

Ti-ai propus sa-ti gasesti un job anul viitor? Urmareste aceste domenii pentru au avut cele mai multe locuri de munca disponibile in 2014 si vor fi la fel de active si in anul care vine.

S-au deschis circulatiei mai multe drumuri din Tulcea

Circulatia rutiera a fost deschisa pentru vehiculele cu masa totala mai mica de 7,5 tone pe mai multe sectoare de drumuri nationale, anunta Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania.

ASF reduce din ianuarie mai multe taxe si cote aplicate pietei de capital si fondurilor de pensii

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) va reduce, de la 1 ianaurie, mai multe cote, tarife si taxe aplicate in piata de capital si in sectorul fondurilor de pensii, inclusiv a cotei din contributiile brute incasate de fondurile de pensii administrate privat, precum si a cotelor aplicate ofertelor publice de vanzare si cumparare.

ASF reduce din ianuarie mai multe taxe si cote aplicate pietei de capital si fondurilor de pensii

Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF) va reduce de la 1 ianuarie mai multe cote, tarife si taxe aplicate in piata de capital si in sectorul fondurilor de pensii. Astfel, cota aferenta sectorului de pensii s.

Aproape 600 de solicitari la Ambulanta Bucuresti de Anul Nou. Mai multe persoane au ajuns la spital, in Harghita, cu rani provocate de petarde

Aproape 600 de solicitari au fost inregistrate la Serviciul de Ambulanta Bucuresti-Ilfov SABI) in noaptea de Anul Nou, 18 dintre acestea fiind pentru cazuri de consum de alcool in exces, patru, la tentative de suicid, iar 22, pentru persoane fara adapost care riscau sa moara din cauza frigului.

Lansari auto in 2015: Ford si Mercedes-Benz aduc cele mai multe noutati

Pe lista de lansari auto in 2015 sunt peste 80 de masini noi, iar daca includem si aparitia unui model deja lansat dar care primeste tractiune integrala, este versiunea de performanta BMW M, Mercedes-Benz AMG), sau este un nou prototip, numarul urca.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2263 seconds )