Libnet.ro
UNICEF

19:00

Mai multe medicamente uzuale sporesc riscul de dementa

Adevărul Adevărul,
Mai multe medicamente uzuale sporesc riscul de dementa

Mai multe medicamente care sunt administrate in mod curent cresc riscul de dementa, inclusiv riscul de dezvoltare a maladiei Alzheimer, la persoanele in varsta care primesc aceste substante in doze mari sau pentru perioade indelungate, potrivit unui studiu publicat luni in Statele Unite. continuă pe Adevărul

Suceava: O stanca s-a dislocat si pune in pericol mai multe case

O stanca dintr-un deal din comuna suceveana Hartop s-a dislocat, luni, existand riscul sa se prabuseasca peste mai multe case, sapte persoane fiind evacuate, relateaza Mediafax. Potrivit prim-adjunctului.

Mai multe statii RATB vor fi redenumite. Printre acestea se afla si cea de la langa Arena Nationala

Incepand de marti, 27 ianuarie, mai multe statii din Bucuresti vor fi redenumite in vederea imbunatatirii sistemului de informare a calatorilor.

Fundatia Mihai Nesu cauta voluntari. Afla mai multe detalii

Fundatia Mihai Nesu cauta voluntari pentru mai multe proiecte sau pentru simpla sustinere a activitatii fundatiei. Misiunea Fundatiei Mihai Nesu este de a acorda sprijin copiiilor si persoaneleor cu.

Un batran de 83 de ani a ars de viu in casa. A incercat sa puna mai multe lemne pe foc, dar jarul a sarit pe covor

Un batran de 83 de ani dintr-o localitate din judetul Cluj a murit dupa ce casa lui a luat foc. Batranul locuia impreuna cu fiica lui, care era plecata la magazinul din sat cand s-a intamplat tragedia.

VIDEOFOTO: Apple vrea sa intre pe piata de console cu mai multe brevete de tastaturi digitale si joystick-uri

Apple vrea sa lanseze o noua gama de accesorii modulare pentru clientii cu telefoane iPhone. Noile device-uri vor cuprinde gamepad-uri inovative care se ataseaza direct de carcasa telefonului, adaugand butoane fizice si joystick analogic pentru controlul actiunii in jocurile de iOS, potrivit appleinsider. com.

Violente in mai multe orase, la comemorarea revolutiei din Egipt

Cel putin 11 persoane au murit in confruntari cu fortele de ordine, in Egipt, cu ocazia implinirii a patru ani de la revolta care a condus la inlaturarea regimului Hosni Mubarak, relateaza Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )