Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe statii RATB vor fi redenumite. Printre acestea se afla si cea de la langa Arena Nationala

Adevărul Adevărul,
Mai multe statii RATB vor fi redenumite. Printre acestea se afla si cea de la langa Arena Nationala

Incepand de marti, 27 ianuarie, mai multe statii din Bucuresti vor fi redenumite in vederea imbunatatirii sistemului de informare a calatorilor. continuă pe Adevărul

AVERTIZARE METEO Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de vant si intensificari ale vantului. Acestea sunt valabile in prima parte a zilei.

Fundatia Mihai Nesu cauta voluntari. Afla mai multe detalii

Fundatia Mihai Nesu cauta voluntari pentru mai multe proiecte sau pentru simpla sustinere a activitatii fundatiei. Misiunea Fundatiei Mihai Nesu este de a acorda sprijin copiiilor si persoaneleor cu.

Suceava: O stanca s-a dislocat si pune in pericol mai multe case

O stanca dintr-un deal din comuna suceveana Hartop s-a dislocat, luni, existand riscul sa se prabuseasca peste mai multe case, sapte persoane fiind evacuate, relateaza Mediafax. Potrivit prim-adjunctului.

Peste 50 de investigatii sunt in derulare la Consiliul Concurentei; cele mai multe vizeaza intelegeri pe verticala intre companii

Consiliul Concurentei are in derulare 56 de investigatii de incalcare a legii concurentei, peste 50% dintre acestea avand ca obiect intelegerile pe verticala intre companii, urmate de carteluri, un sfert din total, anul trecut fiind finalizate 17.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )