Libnet.ro
UNICEF

16:30

Fundatia Mihai Nesu cauta voluntari. Afla mai multe detalii

Antena3 Antena3,
Fundatia Mihai Nesu cauta voluntari. Afla mai multe detalii

Fundatia Mihai Nesu cauta voluntari pentru mai multe proiecte sau pentru simpla sustinere a activitatii fundatiei. Misiunea Fundatiei Mihai Nesu este de a acorda sprijin copiiilor si persoaneleor cu. continuă pe Antena3

Mai multe statii RATB vor fi redenumite. Printre acestea se afla si cea de la langa Arena Nationala

Incepand de marti, 27 ianuarie, mai multe statii din Bucuresti vor fi redenumite in vederea imbunatatirii sistemului de informare a calatorilor.

Suceava: O stanca s-a dislocat si pune in pericol mai multe case

O stanca dintr-un deal din comuna suceveana Hartop s-a dislocat, luni, existand riscul sa se prabuseasca peste mai multe case, sapte persoane fiind evacuate, relateaza Mediafax. Potrivit prim-adjunctului.

AVERTIZARE METEO Cod galben de vant puternic in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari Cod galben de vant si intensificari ale vantului. Acestea sunt valabile in prima parte a zilei.

Spitalul Judetean Buzau cauta voluntari, pana la sfarsitul lunii

Absolventii de studii medicale se pot inscrie ca voluntari la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau. Termenul de depunere a dosarelor este destul de apropiat, 1 februarie, astfel incat doritorii trebuie sa se grabeasca. Acestia vor avea sanse mai mari la concursurile de angajare, perioada de voluntariat fiind considerata experienta profesionala.

METEO Romania, sub informare de ninsori si ploi. Mai multe rauri se afla sub avertizari de inundatii

Romania se afla, pana luni, la ora 16. 00, sub informare de ninsori, precipitatii moderate cantitativ si vant. De asemenea, hidrologii au emis o informare de Cod portocaliu si una de Cod galben de inundatii.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2069 seconds )