Libnet.ro
UNICEF

01:05

Mai multe productii pot fi urmarite gratuit pe platforma HBO GO

Adevărul Adevărul,
Mai multe productii pot fi urmarite gratuit pe platforma HBO GO

Timp de o luna pe HBO GO puteti urmari fara abonament primele sezoane ale unor seriale de succes, printre care True Detective. continuă pe Adevărul

Probleme in judetul Timis in urma ploilor abundente: Mai multe strazi din Timisoara au fost inundate. 14 persoane evacuate din satul Visag

Mai multe strazi, curti si subsoluri din Timisoara au fost inundate, luni seara, din cauza unei ploi care s-a abatut peste municipiu, pompierii fiind solicitati sa intervina in mai multe cazuri pentru evacuarea apei, transmite Mediafax. Probleme au fost in intreg judetul Timis, unde alt opt localitati au de suferit in urma ploilor abundente din ultimele ore si cateva zeci de persoane au fost evacuate, scrie Radio Romania Timisoara.

Mai multe institutii romanesti din strainatate, tintele unor amenintari cibernetice complexe

Mai multe institutii romanesti din strainatate au fost, in ultimii doi ani, tintele unor amenintari cibernetice complexe, menite sa sustraga informatii, fiind folosite documente infectate, precum CV-uri, anunturi de vanzari si invitatii la evenimente.

Cod portocaliu si Cod galben de furtuni. Hidrologii au emis mai multe avertizari de inundatii

Sase judete din Moldova se afla miercuri, pana la ora 11. 00, sub Cod portocaliu de furtuni. De asemenea, 18 judete din tara se afla miercuri sub Cod galben de furtuni. De altfel, au fost emis mai multe avertizari de inundatii, inclusiv o avertizare de Cod rosu pentru judetul Timis.

Du-te inapoi in tara ta! Rezultatul Brexitului provoaca tot mai multe conflicte rasiale (VIDEO)

Politia investigheaza o serie de rapoarte alarmante ale infractiunilor motivate de ura si abuzuri rasiale in urma votului Brexit din Marea Britanie, potrivit rt. com. Mai multe persoane au postat incidente.

Mai multe strazi si bulevarde din Capitala si din judetul Ilfov raman marti fara curent electric. Care sunt acestea

Potrivit Enel, mai multe strazi si bulevarde din Bucuresti vor ramane fara curent electric in cursul zilei de marti, arata b365. Motivul acestei decizii este acela ca Enel Distributie Muntenia.

Presedintele UNPR, in timp ce sase senatori isi anuntau demisia din partid: UNPR e un partid cu identitate; discutiile cu PNL au fost pe mai multe niveluri

UNPR este un partid cu identitate care trebuie dus, in forma cea mai buna, in viitorul Parlament, iar discutiile cu PNL au fost pe mai multe niveluri, a declarat luni liderul progresistilor, Valeriu Steriu, in acelasi timp in care in Senat se anunta desfiintarea grupului parlamentar al UNPR, dupa ce sase senatori au parasit partidul, patru dintre acestia trecand la PSD.

12 ani de inchisoare pentru fiul care si-a omorat tatal cu mai multe lovituri de cutit. Sentinta este definitiva

Bogdan Gigea, in varsta de 36 de ani, din Craiova, si-a omorat anul trecut tatal cu mai multe lovituri de cutit. Criminalul a fost condamnat defintiv la 12 ani de inchisoare cu executare.

California: Mai multe persoane au fost injunghiate in timpul unei adunari la Sacramento

Mai multe persoane au fost injunghiate in timpul unei adunari la Sacramento, California, iar cinci dintre victime au fost transportate la spitalele din zona. Cateva dintre victime au rani foarte grave, a declarat departamentul pompierilor, citat de Reuters, informeaza Euronews.

Conservatorii lui Rajoy au castigat cele mai multe locuri in parlamentul Spaniei, extrema-stanga obtine un rezultat mare

Partidul Popular al actualului premier interimar Mariano Rajoy a castigat cele mai multe locuri in alegerile parlamentare din Spania, arata un exit-poll, dar rezultatul este umbrit in mare masura de cresterea importanta a stangii extreme, informeaza Reuters.

Sieranevada, ocolul pamantului in mai multe festivaluri

Cel de-al 4-lea lungmetraj regizat de Cristi Puiu are premiera in aceasta seara in cadrul Moscow International Film Festival, continuandu-si astfel periplul festivalier ce mai cuprinde opriri si in Israel, Noua Zeelanda si Australia.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2247 seconds )