Libnet.ro
UNICEF

17:45

California: Mai multe persoane au fost injunghiate in timpul unei adunari la Sacramento

Hotnews Hotnews,
 California: Mai multe persoane au fost injunghiate in timpul unei adunari la Sacramento

Mai multe persoane au fost injunghiate in timpul unei adunari la Sacramento, California, iar cinci dintre victime au fost transportate la spitalele din zona. Cateva dintre victime au rani foarte grave, a declarat departamentul pompierilor, citat de Reuters, informeaza Euronews. continuă pe Hotnews

Uma Thurman a suferit mai multe fracturi in urma unui accident de calarie

Actrita americana Uma Thurman a suferit mai multe fracturi in urma unui accident de calarie, in timpul unei vacante pe insula St. Barts din Marea Caraibilor, informeaza revista New Musical Express, citata de News. ro.

VIDEO Inundatii in mai multe cartiere din Bacau, dupa ploaia torentiala din ultimile ore. Circulatia a fost restrictionata temporar

Mai multe cartiere au fost afectate de precipitatiile abundente din ultimile doua ore. Apa a ajuns si la jumatate de metru in cartierele Mioritei, Nord si Take. Circulatia rutiera a fost restrictionata in anumite zone din oras.

Conservatorii lui Rajoy au castigat cele mai multe locuri in parlamentul Spaniei, extrema-stanga obtine un rezultat mare

Partidul Popular al actualului premier interimar Mariano Rajoy a castigat cele mai multe locuri in alegerile parlamentare din Spania, arata un exit-poll, dar rezultatul este umbrit in mare masura de cresterea importanta a stangii extreme, informeaza Reuters.

Brexit: Primarul Londrei cere mai multe competente pentru capitala Marii Britanii si un cuvant de spus in negocierile cu UE

Primarul Londrei, laburistul Sadiq Khan, a anuntat sambata ca va cere mai multe competente pentru capitala Marii Britanii si sa ia parte la negocierile cu Uniunea Europeana dupa votul in favoarea Brexitului la referendumul de joi, transmite agentia EFE, citata de Agerpres.

City-ul londonez va pierde mai multe mii de locuri de munca dupa Brexit

Odata cu votul pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, City-ul londonez se pregateste pentru momentul in care mai multe mii de bancheri isi vor face valizele pentru Frankfurt, Paris sau Dublin, informeaza AFP.

City-ul londonez va pierde mai multe mii de locuri de munca dupa Brexit

Odata cu votul pentru iesirea Marii Britanii din Uniunea Europeana, City-ul londonez se pregateste pentru momentul in care mai multe mii de bancheri isi vor face valizele pentru Frankfurt, Paris sau Dublin, informeaza AFP.

Mai multe ONG-uri cer sedinta publica in dosarul lui Vlad Filat

Mai multe organizatii neguvernamentale solicita judecarea cauzei penale impotriva ex-premierului Vlad Filat in sedinte publice. in acest sens, ONG-urile au adresat un apel catre judecatori si mentioneaza ca examinarea in continuare a cauzei in sedinte inchise doar va alimenta suspiciunea cu privire la inechitatea procedurilor si politizarea solutiei.

O activista a fost retinuta dupa ce a lasat strainii sa-i atinga organele genitale (VIDEO)

O activista care lupta pentru drepturile femeilor a fost retinuta de politistii britanici dupa ce a lasat mai multe persoane care treceau prin Piata Trafalgar din Londra sa-i atinga organele genitale,.

Politistul ajuns contrabandist de tigari ramane dupa gratii. Facea contrabanda si dupa ce fusese trimis in judecata in mai multe dosare penale

Pe 26. 2016, politistii au surprins un grup de patru persoane, printre care se numara si Necula Daniel,agent de politie in cadrul Serviciului Politiei de Frontiera Galati, cu 55. 000 de pachete de tigari de contrabanda in masinile personale.

INS: mai multe divorturi in 2015 si mai putine casatorii

Numarul casatoriilor a crescut cu 6,2%, anul trecut, la 125. 454, in timp au fost inregistrate 31. 527 divorturi, in urcare cu 15,9%, reiese dintr-o publicatie a Institutului National de Statistica.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )