Libnet.ro
UNICEF

22:15

Mai multe institutii romanesti din strainatate, tintele unor amenintari cibernetice complexe

România Liberă România Liberă,
Mai multe institutii romanesti din strainatate, tintele unor amenintari cibernetice complexe

Mai multe institutii romanesti din strainatate au fost, in ultimii doi ani, tintele unor amenintari cibernetice complexe, menite sa sustraga informatii, fiind folosite documente infectate, precum CV-uri, anunturi de vanzari si invitatii la evenimente. continuă pe România Liberă

Institutii romanesti din strainatate, tinta unor amenintari cibernetice

Birourile unor institutii romanesti din opt tari au fost, timp de doi ani, tinta unor atacuri cibernetice complexe, menite sa sustraga informatii, se arata intr-un comunicat al companiei de securitate informatica Bitdefender.

Institutii romanesti din strainatate, tinta atacurilor cibernetice. Care sunt documentele infectate folosite de hackeri (VIDEO)

Mai multe institutii romanesti din strainatate au fost, in ultimii doi ani, tinta unor amenintari cibernetice menite sa fure informatii. Pentru asta au fost folosite documente infectate, precum.

Bitdefender: Cateva institutii romanesti din strainatate au fost tinta unor amenintari cibernetice complexe, menite sa sustraga informatii

Birourile unor institutii romanesti din strainatate au fost, timp de doi ani, tinta unui atac avansat si persistent APT), potrivit expertilor in securitate informatica de la Bitdefender, care au detectat si blocat atacurile. Atacatorii au folosit documente infectate, precum CV-uri, anunturi de vanzari de masini si invitatii la evenimente diplomatice, trimise de pe adrese de mail aparent legitime, apartinand unor institutii si persoane reale, pentru a obtine accesul neautorizat la sisteme informatice.

Institutii romanesti din strainatate, atacate de hackeri. Atacul a durat doi ani

Birourile unor institutii romanesti din opt tari au fost, timp de doi ani, tinta unui atac avansat si persistent APT), menit sa sustraga informatii, potrivit expertilor in securitate informatica.

Companiile romanesti din strainatate au fost tintele unor atacuri online

Birourile unor institutii romanesti din strainatate au fost, timp de doi ani, tinta unui atac avansat si persistent. Potrivit expertilor in securitate informatica, care au detectat si blocat atacurile, atacatorii au folosit documente infectate, precum CV-uri, anunturi de vanzari de masini si invitatii la evenimente diplomatice, trimise de pe adrese de mail aparent legitime, apartinand [].

Institutii romanesti din strainatate au fost tinta atacurilor informatice complexe

Timp de aproape doi ani, birourile unor institutii romanesti din strainatate au fost tinta unui atac avansat si persistent APT) gandit sa sustraga cat mai multe informatii.

Perchezitii in Bihor, la mai multe institutii publice, printre care si doua sedii ale politiei

Procurorii DNA efectueaza, miercuri, perchezitii in 22 de locatii situate in judetul Bihor, din care trei sunt sediile unor institutii publice, intr-un dosar privind fapte de coruptie comise.

Tot mai multe institutii europene isi pun problema mutarii din UK. Intrucat Romania nu gazduieste nicio astfel de institutie, va sti sa-si joace cartea pentru a atrage macar una?

La nivel european, sunt puse pe masa toate scenariile. O Uniune Europeana cu Regatul Unit inafara ei sau cu Regatul Unit ori parti din Regat ) in interior. Daca ati vazut Barbati in negru partea a treia), suntem in postura personajului Griffin, care estimeaza probabilitatea evenimentelor viitoare in functie de deciziile luate in fiecare scenariu posibil. Asa suntem si noi in fata rezultatelor votului britanicilor. Cert este un lucru: de pe urma unui eventual Brexit, unii vor profita iar altii vor pierde. Deocamdata, Castigatorul trebuie cautat in estul continentului, unde cred ca se sarbatoreste. Cine pierde? Pierdem foarte multi, a explicat luni fostul ministru al Energiei, Razvan Nicolescu, la o conferinta organizata de ziarul Bursa.

Bitdefender: Institutiile romanesti din opt tari au fost in ultimii doi ani tinta unui atac cibernetic

Birourile unor institutii romanesti din opt tari, inclusiv cele din Rusia, au fost in ultimii doi ani tinta unui atac cibernetic avansat si persistent, amenintarea denumita Pacifier vizand obtinerea unui acces neautorizat la sistemele.

Mai multe strazi si bulevarde din Capitala si din judetul Ilfov raman marti fara curent electric. Care sunt acestea

Potrivit Enel, mai multe strazi si bulevarde din Bucuresti vor ramane fara curent electric in cursul zilei de marti, arata b365. Motivul acestei decizii este acela ca Enel Distributie Muntenia.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1976 seconds )