Libnet.ro
UNICEF

15:15

Mai multe rochii care au apartinut printesei Diana vor fi scoase la licitatie in California

B1 B1,
Mai multe rochii care au apartinut printesei Diana vor fi scoase la licitatie in California

Mai multe rochii ale printesei Diana vor fi scoase la licitatie, pe 5 decembrie, la 17 ani dupa moartea acesteia, informeazaMediafax. Evenimentul va avea loc in Beverly Hills, California, urmand sa fie licit. continuă pe B1

Mai multe rochii ale printesei Diana vor fi scoase la licitatie

Mai multe rochii care au apartinut printesei Diana vor fi scoase la licitatie, pe 5 decembrie, in cadrul unui eveniment organizat in Beverly Hills, California, informeaza Mediafax.

Statul Islamic pregatea atentate in Belgia: Mai multe persoane au fost arestate

Autoritatile belgiene au dejucat mai multe comploturi care prevedeau comiterea de atentate de catre membri ai grupului terorist Stat Islamic veniti din Siria, relateaza ziarul LEcho. Potrivit sursei citate,.

A NINS la Balea Lac. Cod galben de ploi si vreme rea pentru mai multe judete

Temperaturile au scazut foarte mult, marti, in aproape toata tara, iar la Balea Lac a cazut deja prima ninsoare. Meteorologii au avertizat ca e posibil ca, la altitudini mari, sa cada ninsori. Pentru marti, meteorologii au emis cod galben de vreme rea pentru mai multe judete.

Mai multe EXPLOZII au avut loc sambata la o uzina de armament din Donetk

Mai multe explozii au avut loc, sambata dimineata, la o uzina de armament din regiunea separatista ucraineana Donetk, afirma surse citate de AFP, conform Mediafax. Primele explozii au fost auzite la ora 9.

Banii alocati pentru Prima Casa s-au terminat. Mai multe banci au utilizat integral fondurile de la Guvern

Banii alocati pentru Prima Casa s-au terminat. Romanii care vor sa isi cumpere o locuinta cu garantia statului au facut liste de asteptare, pana cand Guvernul va debloca alti bani. Si dezvoltatorii sunt.

Aproximativ 19.400 de locuri de munca se gasesc in toata tara. Cele mai multe, in Bucuresti si Cluj

Aproximativ 19. 400 de locuri de munca sunt disponibile, marti, in toata tara, informeaza un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM). Cele mai multejoburi se gasesc in Bucuresti si in judetele Cluj, P .

Leonard Doroftei, audiat ca martor la DNA, in legaturile cu mai multe meciuri organizate de Rudel Obreja

Presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei, s-a prezentat, luni, la DNA, fiind audiat ca martor in dosarul privind organizarea de catre Rudel Obreja, a galei Campion pentru Romania, la care Lucian.

Internet vs. TV. Mai multe posturi de televiziune sunt nemultumite de practicile internautilor: E o forma de delapidare

Mini-fisierele video cu imagini din meciurile de fotbal importante, publicate pe platforme precum Vine si Instagram, au starnit nemultumirea posturilor de televiziune BeIn Sports, Canal+, Sky si Mediaset, care.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2233 seconds )