Libnet.ro
UNICEF

10:30

Mai multe EXPLOZII au avut loc sambata la o uzina de armament din Donetk

Antena3 Antena3,
Mai multe EXPLOZII au avut loc sambata la o uzina de armament din Donetk

Mai multe explozii au avut loc, sambata dimineata, la o uzina de armament din regiunea separatista ucraineana Donetk, afirma surse citate de AFP, conform Mediafax. Primele explozii au fost auzite la ora 9. continuă pe Antena3

VIDEO FOTO. UCRAINA: Explozii PUTERNICE intr-o uzina de armament din Donetk

Mai multe explozii au avut loc, sambata dimineata, la o uzina de armament din regiunea Donetk. Primele explozii au fost auzite la ora 9.

Explozii intr-o uzina de armament din Donetk

Mai multe explozii au avut loc, sambata dimineata, la o uzina de armament din regiunea separatista ucraineana Donetk, afirma surse citate de AFP.

Explozii la o uzina de armament din Donetk, controlata de separatistii prorusi

Mai multe explozii au avut loc, sambata dimineata, la o uzina de armament din regiunea separatista ucraineana Donetk, au afirmat surse citate de AFP. Potrivit martorilor, primele explozii s-au auzit la ora.

Iulian Iancu: Rusia a finantat manifestatiile impotriva gazelor de sist care au avut loc in Europa

Rusia a finantat cu 82 de milioane de euro manifestatiile impotriva gazelor de sist care au avut loc in mai multe tari din Europa, inclusiv Romania, si a blocat proiecte mari de infrastructura, precum Nabucco,.

Unde va puteti angaja in aceasta saptamana. Cele mai multe locuri vacante sunt in constructii

In aceasta saptamana, persoanele aflate in cautarea unui loc de munca au de un alege. 321 posturi sunt la dispozitia somerilor, inregistrati in evidenta AJOFM Calarasi. Cele mai multe slujbe sunt in domeniul constructiilor.

Statul Islamic pregatea atentate in Belgia: Mai multe persoane au fost arestate

Autoritatile belgiene au dejucat mai multe comploturi care prevedeau comiterea de atentate de catre membri ai grupului terorist Stat Islamic veniti din Siria, relateaza ziarul LEcho. Potrivit sursei citate,.

ANOFM: Peste 19.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Peste 19. 000 de locuri de munca sunt disponibile in toata tara, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Prahova, Arad si Iasi, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Ialomita, Suceava, Mehedinti , informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Accident grav la Bacau: Un tren a lovit un TIR. Un vagon a deraiat. Soferul autotrenului a murit, mai multe persoane au fost ranite

Un barbat a murit si mai multe persoane au fost ranite, vineri dupa-amiaza, in apropiere de Bacau, dupa ce un TIR a fost lovit de un tren. Primul vagon al garniturii a deraiat Stire in curs de actualizare .

O cladire cu trei etaje din Bucuresti a ars ca o torta. Un restaurant, o sala de fitness si mai multe birouri s-au facut scrum

O cladire cu trei etaje a luat foc in aceasta noapte pe o strada din cartierul Tineretului. Flacari de cativa metri au cuprins fatada imobilului care adapostea un restaurant, o sala de fitness si mai multe .

Parlamentarii vor sa legitimeze mai multe sarbatori nationale, precum Ziua Independentei Romaniei sau Ziua nationala a ambulantei

Sase noi proiecte de lege initiate de parlamentarii romani vizeaza legitimarea mai multor sarbatori nationale, zile care sa fie libere pentru cetateni. De la inceputul anului, alesii au trecut in total sase.

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )