Libnet.ro
UNICEF

06:45

Statul Islamic pregatea atentate in Belgia: Mai multe persoane au fost arestate

B1 B1,
Statul Islamic pregatea atentate in Belgia: Mai multe persoane au fost arestate

Autoritatile belgiene au dejucat mai multe comploturi care prevedeau comiterea de atentate de catre membri ai grupului terorist Stat Islamic veniti din Siria, relateaza ziarul LEcho. Potrivit sursei citate,. continuă pe B1

Bruxelles: Statul Islamic pregatea atentate in Belgia

Mai multe persoane suspectate ca incercau sa comita atentate similare cu cel de la Muzeul Evreiesc din Bruxelles au fost arestate. Autoritatile belgiene nu au dezvaluit care erau obiectivele vizate de teroristi, .

Accident grav la Bacau: Un tren a lovit un TIR. Un vagon a deraiat. Soferul autotrenului a murit, mai multe persoane au fost ranite

Un barbat a murit si mai multe persoane au fost ranite, vineri dupa-amiaza, in apropiere de Bacau, dupa ce un TIR a fost lovit de un tren. Primul vagon al garniturii a deraiat Stire in curs de actualizare .

Membri ai grupului terorist Stat Islamic pregateau atentate in Belgia

Autoritatile belgiene au dejucat mai multe comploturi care prevedeau comiterea de atentate de catre membri ai grupului terorist Stat Islamic veniti din Siria, relateaza ziarul LEcho, citat de.

Cum se finanteaza gruparea Statul Islamic

Statul Islamic SI) din Irak si Siria a devenit in prezent nu doar cea mai vanata organizatie terorista din lume, ci si unul dintre cele mai bogate grupuri de criminalitate de pe glob. Se estimeaza ca extremistii musulmani detin aproape 2 miliarde de dolari, scrie Business Insider.

VIDEO. Statul Islamic, catre Obama: Lupta abia a inceput: va urma

Statul Islamic ii raspunde lui Obama intr-o inregistrare video: Lupta abia a inceput: va urma. Nu voi ezita sa actionez impotriva Statului Islamic in Siria, precum si in Irak, a declarat Obama, intr-un discurs rostit in urma cu o saptamana, la Casa Alba.

Papa Francisc, pe lista neagra a teroristilor din cadrul gruparii Statul Islamic

Papa Francisc se afla pe lista neagra a teroristilor din cadrul gruparii Statul Islamic. Informatia vine din partea ambasadorului irakian la Vatican, care sustine ca exista riscul ca Suveranul Pontif sa fie.

Statul Islamic ameninta din nou Occidentul. Cine apare in imaginile publicate pe internet

Statul Islamic ameninta din nou Occidentul intr-un video postat postat pe internet. Pe imagini apare un presupus prizonier britanic, asezat la o masa, care acuza Statele Unite si Marea Britanie ca i-a.

Hollande a autorizat atacuri aeriene in Irak in lupta impotriva gruparii Statul Islamic

Presedintele francez Francois Hollande a anuntat joi ca a autorizat atacuri aeriene in lupta impotriva jihadistilor din gruparea Statul Islamic SI), in Irak. El a precizat ca Franta nu va angaja trupe.

Statul Islamic: Eurodeputatii cer eforturi europene si internationale sporite pentru a stopa asasinatele

Asasinarea jurnalistilor James Foley si Steven Sotloff si a lucratorului umanitar David Haines de catre gruparea Statul Islamic SI) au fost condamnate de Parlamentul European, intr-o rezolutie votata joi, la .

Pentru prima data SUA vizeaza o tabara de pregatire a jihadistilor din Statul Islamic

Statele Unite au vizat o tabara de pregatire a jihadistilor din gruparea Statul Islamic SI) pentru prima data de la inceperea campaniei lor aeriene din Irak, a indicat joi Comandamentul american pentru Orientul .

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,242 seconds )