Libnet.ro
UNICEF

09:15

Internet vs. TV. Mai multe posturi de televiziune sunt nemultumite de practicile internautilor: E o forma de delapidare

Antena3 Antena3,
Internet vs. TV. Mai multe posturi de televiziune sunt nemultumite de practicile internautilor: E o forma de delapidare

Mini-fisierele video cu imagini din meciurile de fotbal importante, publicate pe platforme precum Vine si Instagram, au starnit nemultumirea posturilor de televiziune BeIn Sports, Canal+, Sky si Mediaset, care. continuă pe Antena3

ANOFM: Peste 19.000 de locuri de munca vacante, cele mai multe in Bucuresti, Cluj si Prahova

Peste 19. 000 de locuri de munca sunt disponibile in toata tara, cele mai multe fiind in Bucuresti, Cluj, Prahova, Arad si Iasi, iar cele mai putine in Bacau, Caras-Severin, Ialomita, Suceava, Mehedinti , informeaza, vineri, Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca ANOFM).

Statul Islamic pregatea atentate in Belgia: Mai multe persoane au fost arestate

Autoritatile belgiene au dejucat mai multe comploturi care prevedeau comiterea de atentate de catre membri ai grupului terorist Stat Islamic veniti din Siria, relateaza ziarul LEcho. Potrivit sursei citate,.

Mai multe EXPLOZII au avut loc sambata la o uzina de armament din Donetk

Mai multe explozii au avut loc, sambata dimineata, la o uzina de armament din regiunea separatista ucraineana Donetk, afirma surse citate de AFP, conform Mediafax. Primele explozii au fost auzite la ora 9.

Accident grav la Bacau: Un tren a lovit un TIR. Un vagon a deraiat. Soferul autotrenului a murit, mai multe persoane au fost ranite

Un barbat a murit si mai multe persoane au fost ranite, vineri dupa-amiaza, in apropiere de Bacau, dupa ce un TIR a fost lovit de un tren. Primul vagon al garniturii a deraiat Stire in curs de actualizare .

Probleme pentru candidatura lui Klaus Iohannis? ANI cere iCCJ sa stabileasca termene in mai multe dosare de incompatibilitate, printre care si cel al primarului Sibiului

Agentia Nationala de Integritate cere inalteiCurti de Casatie si Justitie sa judece procesul de incompatibilitate al candidatuluiACL, Klaus Iohannis, transmite B1 TV. ANI a cerut astfel iCCJ sa st.

Banii alocati pentru Prima Casa s-au terminat. Mai multe banci au utilizat integral fondurile de la Guvern

Banii alocati pentru Prima Casa s-au terminat. Romanii care vor sa isi cumpere o locuinta cu garantia statului au facut liste de asteptare, pana cand Guvernul va debloca alti bani. Si dezvoltatorii sunt.

Parlamentarii vor legitimeze mai multe sarbatori nationale, precum Ziua Independentei Romaniei sau Ziua nationala a ambulantei

Sase noi proiecte de lege initiate de parlamentarii roman vizeaza legitimarea mai multor sarbatori nationale, zile care sa fie libere pentru cetateni. De la inceputul anului, alesii au trecut in total sase.

Parlamentarii vor sa legitimeze mai multe sarbatori nationale, precum Ziua Independentei Romaniei sau Ziua nationala a ambulantei

Sase noi proiecte de lege initiate de parlamentarii romani vizeaza legitimarea mai multor sarbatori nationale, zile care sa fie libere pentru cetateni. De la inceputul anului, alesii au trecut in total sase.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )