Libnet.ro
UNICEF

06:15

Leonard Doroftei, audiat ca martor la DNA, in legaturile cu mai multe meciuri organizate de Rudel Obreja

B1 B1,
Leonard Doroftei, audiat ca martor la DNA, in legaturile cu mai multe meciuri organizate de Rudel Obreja

Presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei, s-a prezentat, luni, la DNA, fiind audiat ca martor in dosarul privind organizarea de catre Rudel Obreja, a galei Campion pentru Romania, la care Lucian. continuă pe B1

VIDEO UPDATE Leonard Doroftei, audiat ca martor la DNA. Doroftei: Am fost intrebat de Gala Bute, unde nici nu am fost invitat

Presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei, a venit luni la DNA, surse judiciare declarand ca acesta va fi audiat ca martor in dosarul privind organizarea, de catre Rudel Obreja, a galei Campion pentru Romania, la care Lucian Bute a boxat cu Jean Paul Mendy, in 2011, transmite Mediafax. UPDATE La iesirea de la DNA, Leonard Doroftei a afirmat ca a fost intrebat de mai multe lucruri care s-au intamplat de-a lungul timpului sub conducerea Obreja.

Leonard Doroftei, audiat ca martor la DNA in dosarul Gala Bute

Presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei, a venit luni la DNA, surse judiciare declarand ca acesta va fi audiat ca martor in dosarul privind organizarea, de catre Rudel Obreja, a galei Campion pentru Romania, la care Lucian Bute a boxat cu Jean Paul Mendy, in 2011, transmite Mediafax.

Leonard Doroftei, audiat la DNA in dosarul Gala Bute

Presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei, a venit luni la DNA, unde a fost audiat in dosarul Gala Bute. Doroftei a declarat, la intrarea in sediul Directiei Nationale Anticoruptie ca nu stie.

Leonard Doroftei, audiat ca martor la DNA

Presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei, a venit astazi la DNA, fiind audiat ca martor in dosarul privind organizarea, de catre Rudel Obreja, a galei Campion pentru Romania, la care Lucian Bute a boxat cu Jean Paul Mendy, in 2011, transmit surse de presa.

Leonard Doroftei, audiat ca martor la DNA, in dosarul Gala Bute

Presedintele Federatiei Romane de Box, Leonard Doroftei, s-a prezentat, luni, la DNA, fiind audiat ca martor in dosarul privind organizarea de catre Rudel Obreja, a galei Campion pentru Romania, la care Lucian.

Dosarul Gala lui Bute. Leonard Doroftei, audiat in calitate de martor

Leonard Doroftei s-a prezentat, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in calitate de martor indosarul privind organizarea galei Campion pentru Romania in care Lucian Bute a boxat cu Jean Paul Mendy.

Dosarul Gala lui Bute. Leonard Doroftei, audiat in calitate de martor la Directia Nationala Anticoruptie

Leonard Doroftei s-a prezentat, luni dimineata, la sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru a fi audiat in calitate de martor in dosarul privind organizarea galei Campion pentru Romania in care Lucian Bute a boxat cu Jean Paul Mendy.

VIDEO. Doroftei, audiat la DNA

Leonard Doroftei, presedintele Federatiei Romane de Box, a venit luni dimineata la DNA. Surse judiciare au declarat, pentru Mediafax, ca acesta va fi audiat ca martor in dosarul privind organizarea, de catre Rudel Obreja, a galei Campion pentru Romania, la care Lucian Bute a boxat cu Jean Paul Mendy, in 2011.

Doroftei audiat ca martor la DNA in dosarul Galei Bute

Fostul campion mondial Leonard Doroftei, in prezent presedinte al Federatiei Romane de Box, a fost audiat, luni dimineata, in calitate de martor in dosarul Galei Bute din vara anului 2011.

Leonard Doroftei, la DNA: Am gasit nereguli dupa plecarea lui Rudel Obreja

Leonard Doroftei a fost citat luni de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie pentru a da o declaratie in legatura cu o serie de nereguli gasite la Federatia Romana de Box dupa plecarea lui Rudel Obreja.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )