Libnet.ro
UNICEF

13:15

Mai multe societati comerciale, verificate de politisti

Adevărul Adevărul,
Mai multe societati comerciale, verificate de politisti

Politistii Serviciului de Investigare a Criminalitatii Economice au facut mai multe controale la comercianti, pentru combaterea faptelor ilicite. Cu aceata ocazie au constatat noua infractiuni si au aplicat sanctiuni in caloare de aproape 18. 000 de lei. continuă pe Adevărul

Cambridge English elimina mai multe certificari incepand cu 2016

Cele mai multe examene se adresau profesorilor si mediului business specializat- juridic sau financiar. Candidatii au totusi alternative similare cu aceeasi recunoastere internationala.

Surprinzator, Microsoft a vandut mai multe tablete decat Apple

Piata de tablete nu mai este ce era odata, iar o dovada clara a acestei schimbari vine sub forma unui studiu care confirma victoria Microsoft in fata Apple la vanzari. Deja de cativa ani buni, iPad-urile celor de la Apple au devenit sinonime cu ideea de tableta. in plus, au ajuns inradacinate in mentalul colectiv [] .

Televiziunea Patriarhiei Romane, in vizorul CNA dupa ce au fost primite mai multe plangeri cu privire la cazul Colectiv

Postul Trinitas a ajuns in vizorul Consiliului National al Audivizualului CNA) dupa ce au fost facute mai multe sesizari cu privire la modul in care a reflectat tragedia din clubul Colectiv, scrie Paginademedia. ro.

Grammy 2016: Rapperul Kendrick Lamar, cele mai multe sanse la un trofeu. Lista celor mai importante nominalizari

Rapperul Kendrick Lamar a primit cele mai multe nominalizari 11) la gala premiilor Grammy 2016, fiind urmat in top de cantareata pop Taylor Swift si de artistul canadian Abel Makkonen Tesfaye, cunoscut drept The Weekend, fiecare bucurandu-se de cate sapte mentiuni.

Premiile Grammy: Taylor Swift si Kendrick Lamar, artistii cu cele mai multe nominalizari

Cantareata pop americana Taylor Swift si rapperul american Kendrick Lamar au primit cele mai multe nominalizari la Premiile Grammy, trofeele industriei muzicale din Statele Unite, a caror ceremonie va avea loc pe 15 februarie 2016, scrie AFP.

COP21: Mai multe ONG-uri romanesti, premiate de Ambasada Frantei in Romania

Mai multe ONG-uri din Romania vor fi premiate in cadrul unui eveniment organizat vineri, de Ambasada Frantei in Romania, cu ocazia incheierii Conferintei Organizatiei Natiunilor Unite privind schimbarile climatice COP21).

Cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara

Mai multe judete se afla, luni, sub Cod galben de ceata, specialistii precizand ca vizibilitatea va scadea in unele zone chiar si sub 50 de metri. Politia Rutiera ii sfatuieste pe soferi sa circule cu prudenta.

Google Search iti va spune mai multe despre artisti si seriale

Cea mai noua actualizare a Google Search va ofera acces rapid la informatii despre seriale TV si artisti din domeniul muzical. in cazul in care vreti sa ajungeti mult mai rapid la informatii despre artistul vostru preferat sau serialul TV pe care l-ati urmarit cu interes in ultimele saptamani, Google Search va ajuta foarte mult.

Mai multe persoane au fost injunghiate la metroul din Londra, intr-un atac terorist

Mai multe persoane au fost injunghiate la metroul din Londra, intr-un atac terorist .

Mai multe credite Prima Casa. Guvernul a aprobat suplimentarea plafonului de garantii cu 200 de milioane de lei pentru acest an

Guvernul a aprobat miercuri suplimentarea cu 200 de milioane de lei a plafonului de garantii pentru Prima Casa, existand foarte multe cereri pentru garantii, iar modificarea programului pentru 2016 va fi discutata in sedinta de saptamana viitoare, a declarat purtatorul de cuvant Dan Suciu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2196 seconds )