Libnet.ro
UNICEF

21:00

Mai multe state din SUA se vor exprima asupra liberalizarii legislatiei privind marijuana

România Liberă România Liberă,
Mai multe state din SUA se vor exprima asupra liberalizarii legislatiei privind marijuana

Cetatenii SUA sunt chemati marti la urne pentru a-si alege presedintele, dar si pe noii membri ai Camerei Reprezentantilor si o treime din Senat. Pe de alta parte, noua state se vor exprima pentru liberalizarea legislatiei privind marijuana. continuă pe România Liberă

Procurorul General: Mai multe documente din Dosarul Revolutiei vor fi declasificate (VIDEO)

Mai multe documente din Dosarul Revolutiei vor fi declasificate, a anuntat procurorul general Augustin Lazar, citat de B1 TV. Este vorba despre rapoarte ale Serviciului Roman de Informatii, dar si ale unei.

Trafic ingreunat pe mai multe drumuri din tara; se circula in coloana pe Valea Prahovei si la intrarea in Bucuresti de pe A1

Traficul este ingreunat, duminica dupa-amiaza, pe mai multe drumuri din tara, circulandu-se in coloana pe DN 1, de la Predeal pana la Busteni, precum si pe DN 73 A Rasnov - Predeal, informeaza News. ro. Totodata, este aglomerat si se merge in coloana si la intrarea in Bucuresti de pe Autostrada A1.

UIMITOR, SPECIE RARA de Rechini cu DOUA CAPETE descoperiti in mai multe zone din lume (FOTO)

Pescari din zona Golfului din California si din Nordul Mexicului au declarat ca gasesc din ce in ce mai multi rechini cu doua capete, anunta Daily Star. Primul rechin cu doua capete a fost depistat.

UIMITOR! SPECIE RARA de Rechini cu DOUA CAPETE descoperiti in mai multe zone din lume (FOTO)

Pescari din zona Golfului din California si din Nordul Mexicului au declarat ca gasesc din ce in ce mai multi rechini cu doua capete, anunta Daily Star. Primul rechin cu doua capete a fost depistat.

Harta bolilor cu transmitere sexuala. Care sunt judetele cu cele mai multe cazuri de sifilis, gonoree si Chlamydia

Institutul National de Sanatate Publica a anuntat printr-un raport ca, in 2015, in mai multe judete din tara, au fost depistate cazuri de sifilis, gonoree si infectie genitala cu Chlamydia.

Expozitie dedicata simbolului elegantei: crizantema. indragostitii de flori pot admira mai multe specii din colectiile Gradinei Botanice

Vineri, 4 noiembrie 2016, cu incepere de la ora 12. 00, sectia Gradina Botanica din cadrul Complexului Muzeal de Stiintele Naturii Rasvan Angheluta Galati verniseaza cea de a XIV-a editie a expozitiei temporare, Regina Toamnei, Crizantema, manifestare de traditie dedicata frumusetii crizantemelor.

Cea mai mare revolta din sistemul penitenciar britanic din ultimii 40 de ani

In noaptea de duminica spre luni, cateva zeci de detinuti au preluat controlul, timp de mai multe ore, asupra mai multor zone din inchisoarea Bedford, din centrul Angliei, relateaza The Guardian. Ziaristii britanici mai precizeaza ca a fost vorba de un incident grav si ca gardieni si politisti din toata tara au fost trimisi la fata locului fiind cea mai mare revolta de acest fel din ultimii 40 de ani din sistemul penitenciar britanic.

Jucarii SEXUALE cu Hillary Clinton si Donald Trump. Cursa electorala din SUA le-a dat IDEI marilor companii (FOTO)

Cursa electorala din SUA ii tine cu sufletul la gura pe americani, dar acest lucru nu i-a impiedicat pe producatorii de jucarii sexuale sa nu realizeze cateva chiar si cu cei doi candidati la pr.

[P] Campioni in Business premiaza la Iasi cele mai performante companii din Moldova

Al doilea eveniment din acest an al proiectului Campioni in Business are loc miercuri, 9 noiembrie 2016, la Iasi. In cadrul conferintei care va avea loc la Hotel International vor fi premiate cele mai dinamice si mai performante companii din Moldova, precum si antreprenorii care le conduc.

Liviu Dragnea a prezentat planul PSD pentru sanatate: Un complex medical dupa modelul AKH din Viena si mai multe spitale regionale(VIDEO)

PSD si-a prezentat programul pentru sanatate. Liviu Dragnea a anuntat ca social-democratii doresc sa construiasca opt spitale regionale daca vor ajunge la guvernare. Despre dezvoltarea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2041 seconds )