Libnet.ro
UNICEF

16:00

Mai multi militari au asteptat-o pe Mihaela, asistenta din Galati umilita de vecini, cu flori si aplauze (VIDEO)

B1 B1,
Mai multi militari au asteptat-o pe Mihaela, asistenta din Galati umilita de vecini, cu flori si aplauze (VIDEO)

Asistenta medicala de la Spitalul de Boli Infectioase din Galati care a vorbit despre modul in care a fost umilita de vecinii ei si despre cum a fost data afara dintr-un magazinpentru ca lucreaza intr-o. continuă pe B1

Asistenta din Galati hartuita de vecini, asteptata cu flori de militari: Ne cerem scuze, Mihaela. Pentru unii esti erou!

Asistenta medicala din Galati care a fost hartuita si umilita de vecini pentru ca lucreaza intr-un spital cu bolnavi de coronavirus a fost asteptata de catre militari, in fata blocului, la finalul turei de munca, cu flori si aplauze.

VIDEO Asistenta din Galati careia vecinii i-au aruncat clor pe usa a fost intampinata pe strada de militari cu flori si aplauze

Asistenta medicala de la Spitalul de Boli Infectioase din Galati care a povestit cum a fost umilita de vecini care i-au aruncat clor pe usa sau cum a fost data afara dintr-un magazin pentru ca lucreaza intr-un spital care primeste bolnavi de COVID-19 a fost intampinata joi, pe strada, de mai multi militari care au aplaudat-o si i-au oferit un buchet de flori. Eu unul personal nu credeam ca voi trai vremurile in care dumneavoastra ma veti apara pe mine, i-a spus un militar din cadrul Batalionului 284 Tancuri.

Asistenta din Galati, umilita de vecini: Mi-au aruncat cu clor, m-au dat afara din magazin

O asistenta medicala din Galati a fost hartuita si umilita de vecini doar pentru ca lucreaza intr-un spital de boli infectioase. Femeia a povestit ca a fost data afara din magazinul blocului si ca usa de la intrarea in apartament i-a fost stropita cu clor.

Zeci de cadre medicale de la Spitalul din Galati sunt in izolare. Sectia a fost inchisa

O sectie a Spitalului Judetean din Galati a fost inchisa, dupa ce o asistenta medicala a fost diagnosticata cu coronavirus, iar ceilalti colegi ai sai au fost trimisi in izolare la domiciliu.

Fotografia tulburatoare distribuita de o asistenta din New York: Asta e realitatea!

O asistenta din New York a postat pe Internet o fotografie extrem de tulburatoare, in care apar cadavrele mai multor persoane infectate cu coronavirus insirate intr-un camion frigorific.

Coronavirus: Sedinta a presedintelui Iohannis cu premierul si cu mai multi ministri, de la ora 12.30

Presedintele Klaus Iohannis va avea luni, de la ora 12. 30, o sedinta de evaluare a masurilor cu privire la gestionarea crizei coronavirus cu premierul Ludovic Orban si cu mai multi membri ai Guvernului.

Circa un milion de britanici au solicitat sprijinul financiar al Statului in ultimele doua saptamani, de 10 ori mai multi decat intr-o perioada normala

Aproape un milion de persoane din Marea Britanie au solicitat sprijinul Statului acel universal credit), de cand Boris Johnson a cerut oamenilor sa ramana acasa acum doua saptamani, ceea ce arata cresterea rapida a somajului provocata de coronavirus, scrie Financial Times. Circa un milion de britanici au solicitat sprijinul financiar al Statului in ultimele doua saptamani, de 10 ori mai multi decat intr-o perioada normala.

Virgil Popescu anunta ca o firma din Galati va incepe din 15 aprilie sa produca materiale de protectie

Ministrul Economiei, Virgil Popescu, a anuntat, luni, la inceputul sedintei de Guvern, ca o firma din Galati va incepe din 15 aprilie producerea echipamentelor de protectie, iar Romarm va realiza tot de la aceeasi data 500. 000 de masti pentru populatie si 150. 000 de masti pentru spitale.

CORONAVIRUS. O asistenta de la Spitalul de Boli Infectioase din Galati, care trateaza pacienti cu COVID-19, discriminata de vecinii de bloc: Mi-au aruncat cu clor pe usa apartamentului. M-au dat afara din magazin (VIDEO)

Pandemia de coronavirus provoaca disensiuni intre oameni. O asistenta de la Spitalul de Boli Infectioase de la Galati, care trateaza pacienti de coronavirus, reclama, intr-o postare pe Facebook, ca a fost.

217 romani din strainatate, cei mai multi din Spania, confirmati cu coronavirus 25 de romani au murit

Un alt roman din strainatate a murit in ultimele 24 de ore din cauza coronavirusului, bilantul deceselor in randul romanilor din diaspora ajungand joi la 25. De la inceputul pandemiei, 217 romani din strainatate au fost depistati cu COVID-19.

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2214 seconds )