Libnet.ro
UNICEF

18:30

Ce nu mai pot face oamenii care nu se vaccineaza. Informatie de ultima ora

Playtech Playtech,
Ce nu mai pot face oamenii care nu se vaccineaza. Informatie de ultima ora

Frica de noi infectari a determinat marii operatori din industria aeronautica de transport, sa-si analizeze optiunile. Se vehiculeaza ideea unui pasaport Covid care ar putea ajuta pasagerii aerieni sa evite carantina, si sa se poata deplasa. Pasaport Covid la toate companiile aeriene in ultimele luni, ideea introducerii pasapoartelor de imunitate digitala a inceput sa circule . continuă pe Playtech

Bill Gates, anuntul momentului despre viata dupa pandemie. Ce nu vor mai face oamenii, aproape deloc

Cofondatorul Microsoft, Bill Gates, a declarat ca coronavirusul va schimba radical modul in care oamenii calatoresc si fac afaceri, schimbarile ramanand in picioare si dupa sfarsitul pandemiei, potrivit CNBC. Bill Gates, anuntul momentului despre viata dupa pandemie Dupa estimarile mele, 50% din totalul calatoriilor in scop de afaceri vor disparea, iar angajatii vor lucra la .

Anuntul de la Casa de Sanatate pentru toti romanii. Ce pot face acum gratuit de la 1 decembrie

Casa de Sanatate a facut anuntul pentru toti romanii cu privire la pot face acum gratuit de la 1 decembrie. Astfel, asiguratii pot beneficia, incepand cu data de 1 decembrie, de analize de laborator si investigatii medicale paraclinice pe intreg teritoriul Romaniei, in baza unui bilet de trimitere de la medicul specialist, potrivit unei hotarari .

Toti oamenii care stau la bloc trebuie sa afle. E oficial, legea a intrat in vigoare de azi

Klaus Iohannis a promulgat, marti, legea: este obligatorie tencuirea si zugravirea periodica a fatadelor, dar si spalarea geamurilor. Conducatorii auto au obligatia sa isi curete de zapada locurile de parcare. Lege pentru toti oamenii care stau la bloc. Presedintele a promulgat-o azi Seful de stat a promulgat, marti, legea pentru modificarea si completarea Ordonantei Guvernului .

ONB: Bancile din Austria pot face fata valului de insolvente anticipat pentru 2021

Sectorul financiar austriac se afla intr-o situatie solida si ar trebui sa poata face fata problemelor cauzate de cresterea insolventelor companiilor in 2021, cand vor expira multe dintre masurile de ajutor adoptate in contextul pandemiei de coronavirus COVID-19) si care au tinut multe firme pe linia de plutire, se arata in raportul de stabilitate financiara publicat miercuri de Banca Centrala a Austriei ONB), transmite Reuters.

Palatul Cotroceni, iluminat in portocaliu de Ziua Internationala a eliminarii violentei impotriva femeilor Administratia Prezidentiala: Interventiile rapide in cazurile de violenta pot face diferenta intre viata si moarte

Administratia Prezidentiala a anuntat ca se alatura campaniei Construim o lume portocalie! Oprim violenta impotriva femeilor!, care are loc in perioada 25 noiembrie 10 decembrie 2020, la initiativa.

Horoscop Minerva pentru saptamana 23 29 noiembrie. Taurii pot face multi bani, Leii isi asuma riscuri

Astrologul Minerva prezinta horoscopul pentru saptamana 23-29 noiembrie. O perioada cu multa incarcatura astrala, care pe unii ii determina sa ia decizii importante. Cine sunt afectati si cine se va.

ştiri de la Playtech

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )