Libnet.ro
UNICEF

22:45

Mai putin corupti decat italienii si grecii: clasamentul tarilor imorale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Mai putin corupti decat italienii si grecii: clasamentul tarilor imorale

Coruptia a crescut in ultimul mai ales in tarile afectate de criza, releva un raport al Transparency International, care subliniaza nivelul dezamagitor inregistrat in zona euro. Oarecum surprinzator, Romania a avut o evolutie pozitiva in ultimul an. continuă pe Wall-Street Ro

Masinile europene, mai putin poluante decat cele asiatice

Constructorii auto europeni sunt mai bine plasati decat majoritatea celor asiatici in cursa pentru atingerea tintei de emisii de CO2, de 95 gr. /km, in 2020. Conform raportului TransportEnvironment, exista dovezi care dezvaluie ca producatorii micsoreaza cifrele oficiale de consum.

Transparency International: Coruptia face in continuare ravagii in zona euro; Romania, mai putin corupta ca in 2011

Coruptia continua sa faca ravagii in lume si atinge statele din zona euro cele mai afectate de criza, in special Grecia si Italia, indica Transparency International in raportul anual publicat miercuri, relateaza AFP. Romania ocupa locul 66 in clasamentul Transparency International pe anul 2012 privind perceptia coruptiei, obtinand un scor de 44, fiind la egalitate cu Arabia Saudita si Kuwaitul si in urcare cu noua pozitii fata de anul precedent.

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )