Libnet.ro
UNICEF

05:00

Maia Sandu: Alegerile parlamentare sunt cele mai importante

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu: Alegerile parlamentare sunt cele mai importante

Alegerile parlamentare care vor avea loc in toamna anului curent sunt cele mai importante, pentru ca eliberarea tarii si a institutiilor statului din captivitate poate incepe de la acest scrutin. Declaratia a fost facuta de presedinta Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, in cadrul emisiunii Ora unitatii noastre de la 10TV, transmite IPN. continuă pe Adevărul

Cine sunt cele mai frumoase femei ale zodiacului. Nativele care au barbatii la picioare

Fiecare femeie este frumoasa in felul ei, dar zodia in care se naste, influenteaza felul de a fi al ficarei femei, astfel ca unele sunt mult mai atractive, fara sa faca nimic.

Care sunt cele mai periculoase dulciuri pentru copii. Pot avea efect devastator pentru organismul celor mici

Cele mai periculoase dulciuri pentru copii. Pe lista se afla ciocolata cu lapte si umpluturi de creme, prajiturile invelite in ciocolata, ouale de ciocolata, napolitanele si bezelele de tip marshmallow, care au.

Summitul UE: cele mai importante teme

Comert, SUA, Rusia, Brexit, impozite. Acestea sunt temele summitului european de la Bruxelles, de vineri 23 martie.

Politic show: Cand vor fi adoptate Legile justitiei. Termenul dat de presedintele Senatului; C. T. Popescu: Tara te vrea hot. Tudorel Toader spune asa: furati toti, ca e bine sa furi!; Summitul UE: cele mai importante teme

Scrisoarea Vioricai Dancila Prim-ministrul, Viorica Dancila, a cerut clarificari Comisiei Europene cu privire la un document de lucru din 2012 in care se faceau trimiteri la. Ministrul Pintea recunoaste plafonarea sporurilor angajatilor din sanatate la 30%, dar anunta o crestere a salariului de incadrare pana la 170% Potrivit comunicatului remis MEDIAFAX, Sorina.

Luni demareaza si Rabla Plus. in ce conditii va finanta statul achizitia unei masini electrice. Care sunt cele mai bune oferte de pe piata

Incepand de luni, cei interesati de achizitionarea unor masini electrice sau hibrid noi se vor putea inscrie in programul Rabla Plus. Astfel, vor putea beneficia de un ajutor financiar nerambursabil de pana la 45. 000 de lei aproximativ 10. 000 de euro), dar nu mai mult de 50 la suta din pretul de comercializare la achizitionarea unui autovehicul nou, pur electric. Bani vor fi scazuti din pretul de achizitie al masinii.

Sergiu Mocanu: Daca Maia Sandu il va sustine pe Andrei Nastase in alegerile din Chisinau, socialistii vor obtine victoria

Liderul Partidului Miscarea Populara Antimafie, Sergiu Mocanu, considera ca Maia Sandu este obligata sa-si inainteze candidatura la functia de primar de Chisinau, pentru ca este singurul politician de pe dreapta care ar avea sanse reale sa nu permita socialistilor sa obtina victoria in Capitala.

Maia Sandu anunta ca va veni la Marea Adunare Centenara din 25 martie. Cine sunt ceilalti lideri politici care si-au confirmat prezenta

Presedintele Partidului Actiune si Solidaritate, Maia Sandu, a anuntat ca va veni la Marea Adunare Centenara, eveniment ce va avea loc duminica, 25 martie, in Piata marii Adunari Nationale din Chisinau.

Iurie Leanca ar vota-o pe Maia Sandu la functia de primar de Chisinau, dar nu si pe Andrei Nastase

Liderul Partidului Popular European din Moldova PPEM), Iurie Leanca, afirma ca ar vota-o pe presedinta PAS, Maia Sandu, in functia de primar de Chisinau, insa nu ar face acelasi lucru in cazul candidatului PPDA, Andrei Nastase, pe motiv ca nu-l considera pe acesta ca fiind un politician proeuropean.

Cat de scumpe sunt telefoanele bagate pe ascuns in inchisoare

Toata lumea stie ca detinutii din inchisori reusesc sa strecoare ceva obiecte cu ei pentru a-si face sederea cat de cat mai suportabila. Te-ai intrebat insa vreodata cat costa luxul de a avea un telefon in inchisoare? Normal ca cele mai cautate telefoane in randul detinutilor sunt cele subtiri si care, daca se poate, sa [].

Povestea tanarului care a spart codurile celor mai importante institutii si guverne

Hector Monsegur este fost membru al binecunoscutei retele Anonymus. Dupa ce, ani la rand, a spart codurile celor mai importante institutii si guverne din lume, barbatul a fost, intr-un final, prins de FBI. in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )