Libnet.ro
UNICEF

00:07

Maia Sandu: Voturile pentru demiterea Guvernului Chicu pot fi gasite doar la PDM

Adevărul Adevărul,
Maia Sandu: Voturile pentru demiterea Guvernului Chicu pot fi gasite doar la PDM

Voturile pentru demiterea Guvernului pot fi gasite doar la PDM, nu mai sunt alte fractiuni politice unde putem sa gasim aceste voturi. Declaratia apartine presedintei PAS, Maia Sandu ,si a fost facuta in platoul emisiunii Cutia Neagra de la postul de televiziune TV8, noteaza IPN. continuă pe Adevărul

Octavian Ticu a semnat motiunea de cenzura impotriva Guvernului si o acuza pe Maia Sandu ca a pus coarnele in pamant cand nu trebuie

Liderul PUN, deputatul neafiliat Octavian Ticu, si-a pus semnatura pe motiunea de cenzura impotriva Guvernului Chicu. Parlamentarul a criticat ezitarea Partidului Actiune si Solidaritate, condus de Maia Sandu, in ceea ce priveste semnarea motiunii.

Igor Dodon: Toti liderii de dreapta vor ca Maia Sandu sa piarda la prezidentiale

Igor Dodon sustine ca liderii partidelor de dreapta nu doresc ca Maia Sandu sa invinga in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie curent, pentru ca victoria presedintei PAS ar insemna ca restul partidelor de dreapta nu vor trece pragul electoral la parlamentare, pe fundalul ascensiunii PAS.

Grupul Pro Moldova va semna motiunea de cenzura impotriva Guvernului Chicu

Cei 14 deputati din Grupul parlamentar Pro Moldova vor sustine, fara nicio ezitare, orice motiune de cenzura pentru trimiterea guvernarii in istorie. Anuntul a fost facute de catre liderul grupului, Andrian Candu, miercuri, 15 iulie, transmite IPN.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )