Libnet.ro
UNICEF

20:00

Maidan, un business pe roti nascut din pasiunea pentru comunitati si nostalgia copilariei la bloc

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Maidan, un business pe roti nascut din pasiunea pentru comunitati si nostalgia copilariei la bloc

Cultura street food a aparut relativ recent in Romania, dar se consolideaza intr-o adevarata industrie de la an la an. Odata cu acest fenomen, au aparut si food truck-urile, o alternativa la fast-food-uri si restaurante. In prezent, in. continuă pe Wall-Street Ro

Sberbank si-a vandut subsidiara din Turcia pentru 3,2 miliarde dolari

Emirates NBD, cel mai mare grup bancar din Dubai, a ajuns la un acord pentru preluarea bancii turcesti Denizbank de la grupul bancar rus Sberbank, in schimbul sumei de 14,6 miliarde lire 3,19 miliarde dolari), aceasta fiind cea mai mare achizitie din istoria Emirates NBD, transmite Reuters, conform Agerpres. in luna ianuarie a aces-tui an, Emirates NBD a informat ca a demarat dis-cutiile initiale cu Sberbank cu privire la o posibila achizitionare a participatiei detinute de banca rusa la Denizbank, a cincea mare banca din Turcia.

Romania, printre statele UE cu cea mai scazuta alocare din PIB pentru aparare

Cele 28 de state membre ale Uniunii Europene au alocat in 2016 din cheltuielile publice aproximativ 200 de miliarde de euro pentru sectorul de aparare, echivalentul a 1,3% din PIB, arata datele publicate vineri de Oficiul European de Statistica Eurostat), potrivit Agerpres.

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2352 seconds )