Libnet.ro
UNICEF

17:15

Maimutele, noua arma secreta a fortelor aeriene chineze

B1 B1,
Maimutele, noua arma secreta a fortelor aeriene chineze

Fortele aeriene din cadrul Armatei chineze detin o noua arma secreta: maimutele, informeaza CNN. Astfel, fortele aeriene chineze au antrenat macaci pentru a asigura siguranta trupelor. Animalele au misiunea de. continuă pe B1

Fortele aeriene chineze utilizeaza maimute pentru asigurarea sigurantei trupelor

Fortele aeriene din cadrul Armatei chineze pentru Eliberarea Poporului detin o noua arma secreta, si anume maimutele, relateaza CNN.

Comandantul fortelor aeriene americane: Rusia isi intensifica prezenta militara si in Asia-Pacific. Avioanele au ajuns aproape de California

Rusia a crescut numarul avioanelor mobilizate in regiunea Asia-Pacific, iar aparatele rusilor au ajuns in apropiere de California si insula Guam, a declarat generalul Herbert Hawk Carlisle, comandantul fortelor aeriene americane.

Seful fortelor aeriene americane: Avioane strategice ruse, in apropiere de coasta Californiei

Seful fortelor aeriene americane a raportat o crestere semnificativa a activitatii aviatiei strategice ruse in regiunea Asia-Pacific intr-un spectacol de putere si de culegere de informatii, atribuind aceasta situatiei din Ucraina, informeaza Reuters si Ria Novosti, conform Agerpres.

Fortele aeriene chineze au apelat la MACACI! Vezi ce i-au pus sa protejeze

Fortele aeriene ale armatei chineze au antrenat un grup de macaci pentru a ajuta la protectia unei baze aeriene impotriva pasarilor extrem de numeroase care puneau in pericol securitatea zborurilor, conform.

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )