Libnet.ro
UNICEF

06:45

O majoreta a furat banii mai multor pensionari pentru un motiv incredibil

Antena3 Antena3,
O majoreta a furat banii mai multor pensionari pentru un motiv incredibil

Rebecca Batchelor, in varsta de 21 de ani, este o fosta majoreta din Marea Britanie,a folosit zeci de mii de lire sterline furate de iubitul ei de la pensionari vulnerabili. Fosta majoreta, care. continuă pe Antena3

Atelier de idei. Cum te ajuta tehnologia sa-ti faci mai mult timp pentru tine si planurile tale

Munca multa, stres, ore peste program, termene limita, sedinte lungi. Uneori, asa arata ziua de lucru a multora dintre noi. Din acest motiv e foarte important sa investesti in lucruri care te pot ajuta sa iti folosesti mai bine timpul petrecut la birou. Sa lucrezi mai bine, mai usor si mai repede poate insemna mai mult timp pentru tine si pentru cei dragi. Iti propunem, asadar, cinci directii care te pot ajuta pe plan profesional si personal.

PepsiCo a facut cea mai mare precomanda pentru Tesla Semi

PepsiCo a facut cea mai mare precomanda pentru noile camioane electrice fabricate de Tesla, 100 de astfel de vehicule, producatorul Mountain Dew si al cipsurilor Doritos intentionand sa reduca cheltuielile pentru carburanti si emisiile flotei sale de vehicule, a declarat ieri un director al producatorului de bauturi racoritoare, potrivit Reuters.

Asa arata majoreta care a furat banii pensionarilor. Ce facea cu ei FOTO

O majoreta a scapat de inchisoare dupa ce ar fi folosit zeci de mii de lire sterline furate de iubitul ei de la pensionari vulnerabili pentru a duce un stil de viata luxos. Rebbeca Batchelor, de 21 de ani,.

Comisiile de buget-finante, mai multi bani pentru primari: Cotele defalcate din impozitul pe venit ce se transfera bugetelor locale cresc la 100%

Comisiile parlamentare reunite de buget-finante au adoptat, vineri, un amendament la proiectul legii bugetului de stat pe anul 2018, in baza caruia cotele defalcate din impozitul pe venit care se transfera bugetelor locale cresc de la 71,5% la 100% pentru a compensa diminuarea cotei de impozitare a impozitului pe venit de la 16% la 10%, potrivit Agerpres.

Nici bancile si nici clientii nu mai fac presiune pentru modificarea valorii imobilelor

Bancile si clientii nu mai fac presiune pe evaluatori pentru ca acestia sa majoreze sau sa reduca valorile evaluarilor facute la bunurile imobile, a spus, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, Dana Ababei, noul presedinte al Asociatiei Nationale a Evaluatorilor Autorizati din Romania ANEVAR).

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2067 seconds )