Libnet.ro
UNICEF

17:15

Malta Files, dezvaluiri despre culisele paradisului fiscal din Malta: Numele unor companii celebre sunt mentionate

B1 B1,
Malta Files, dezvaluiri despre culisele paradisului fiscal din Malta: Numele unor companii celebre sunt mentionate

Dosare de presa despre culisele paradisului fiscal maltez, cunoscute drept Malta Files, au inceput sa fie publicate la sfarsitul saptamanii trecute de un grup de 13 media europene, informeaza. continuă pe B1

Malta Files: Investigatie de presa la nivel european privind culisele paradisului fiscal din Malta

Un grup de 13 institutii europene de presa a inceput vineri publicarea asa-numitelor Malta Files - o ancheta privind culisele paradisului fiscal maltez, relateaza AFP. La aceasta investigatie au lucrat, timp de patru luni, 49 de jurnalisti din 16 tari, iar rezultatele vor fi prezentate in cursul urmatoarelor doua saptamani.

Investigatie de presa la nivel european privind culisele paradisului fiscal din Malta

Un grup de 13 institutii europene de presa a inceput vineri publicarea asa-numitelor Malta Files - o ancheta privind culisele paradisului fiscal maltez, relateaza AFP.

Premierul maltez Joseph Muscat: Nu exista nimic secret in Malta Files

Nu este nimic secret in Malta Files, o controversata ancheta a 13 media europene despre culisele paradisului fiscal maltez, a dat asigurari sambata premierul Maltei, Joseph Muscat, relateaza AFP, via Agerpres.

Malta Files: Cum umfla saracii Romaniei conturile unui miliardar rus

Miliardarul rus Oleg Boyko si partenerii sai letoni folosesc Malta drept paradis fiscal pentru a scoate profituri uriase de pe urma imprumuturilor rapide catre cei mai saraci romani, dar si alti cetateni europeni.

Malta Files: Cum umfla saracii Romaniei conturile unui miliardar rus |DEZVALUIRE

Miliardarul rus Oleg Boyko si partenerii sai letoni folosesc Malta drept paradis fiscal pentru a scoate profituri uriase de pe urma imprumuturilor rapide catre cei mai saraci romani, dar si alti cetateni europeni.

Subiectele Zilei: Malta Files: Cum umfla saracii Romaniei conturile unui miliardar rus; Marturia unei romance deportate in Siberia: Plangeam de foame. Am ros cenusa de pe oasele mortilor; Beizadea de sef de partid, amenintari cu pistolul prin Iasi

Am vorbit cu Andreea Balan despre cat de important e sa aperi comunitatea gay din Romania. Blonda de la Andre e una dintre. Deconspirari tarzii. Dupa experienta atator decenii am.

Brian May, chitaristul trupei Queen, dezvaluiri despre suferinta lui Freddie Mercury: isi pierduse aproape in intregime un picior

Brian May, chitaristul trupei Queen, a oferit pentru prima data cateva detalii dureroase despre lupta lui Freddie Mercury cu SIDA, dezvaluind ca artistul si-a pierdut aproape in intregime un picior si ca evita sa discute despre boala sa.

Traian Basescu, dezvaluiri despre noaptea alegerilor din 2009: Liviu Dragnea stia exit-poll-urile reale, stia ca a pierdut Geoana. Aici vezi cat de tare si-au batut joc de el (VIDEO)

Liviu Dragnea stia in noaptea alegerilor din 2009, ca Mircea Geoana a pierdut alegerile. Afirmatia a fost facuta luni de fostul presedinte Traian Basescu intr-o interventie telefonica in.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )