Libnet.ro
UNICEF

01:06

Mama Alexandrei Macesanu a primit o noua lovitura. Multumesc statului roman ca ne-a gasit copilul si ne si amendeaza!

Adevărul Adevărul,
Mama Alexandrei Macesanu a primit o noua lovitura. Multumesc statului roman ca ne-a gasit copilul si ne si amendeaza!

Mama victimei lui Gheorghe Dinca a facut public faptul ca a primit o noua notificare de plata, amenda adaugandu-se altora, fiecare contestatie fiind, de altfel, astfel sanctionata, considera femeia. continuă pe Adevărul

Cazul Caracal. Ce lovitura a primit mama Alexandrei Macesanu. Ce a facut Statul roman

Mama Alexandrei Macesanu, tanara rapita, violata si ucisa de Gheorghe Dinca, primeste inca o lovitura din partea statului roman. La fiecare contestatie depusa, atat mama Alexandrei Macesanu, precum si tatal ei, sunt obligati sa plateasca cate 80 de lei. Cazul Caracal. Cum s-a comportat Gheorghe Dinca cand a dat ochii cu mama Alexandrei Macesanu in .

Mama Alexandrei Macesanu: Multumesc statului roman ca ne-a gasit copilul si ne si amendeaza!

Tudorita Macesanu, mama uneia dintre victimele lui Gheorghe Dinca, a facut public faptul ca a mai primit inca o notificare de plata, amenda adaugandu-se altora, fiecare contestatie fiind, de altfel, sanctionata.

EXCLUSIV O noua lovitura dezastruoasa pentru clanul Duduianu! Ce pedeapsa uriasa cer procurorii pentru fratii lui Emi Pian! Gratian si Ciprian, in pragul unei caderi nervoase

Liderii clanului Duduianu sustin ca sunt nevinovati si vor sa fie lasati in libertate, dar si-ar putea petrece dupa gratii urmatorii 15 ani, fiind acuzati de tentativa la omor Doua luni de la cel mai sangeros scandal dintre clanurile interlope O disputa banala intre doi membri ai unor clanuri interlope s-a transformat intr-un adevarat macel.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2104 seconds )