Libnet.ro
UNICEF

14:00

Mamei Luizei Melencu, dispusa pentru a da probele de ADN. Cu ce conditii vine Georgeta Melencu

Antena3 Antena3,
Mamei Luizei Melencu, dispusa pentru a da probele de ADN. Cu ce conditii vine Georgeta Melencu

Mama Luizei Melencu a anuntat ca este dispusa sa dea probele de ADN cerute de procurorii DIICOT, dar numai in anumite conditii. Dau probele ADN numai daca cei de la FBI fac analize pe oasele alea, vin. continuă pe Antena3

Prima reactie a tatalui Luizei Melencu, dupa ce testul ADN a aratat ca nu este parintele ei biologic

Dupa efectuarea unor teste ADN anchetatorii au descoperit un lucru socant: se pare ca tatal Luizei Melencu nu este tatal ei biologic. Informatia a fost comunicata sotilor Melencu, insa acestia contesta rezultatul.

Cazul Caracal. FBI, solicitat sa stabileasca profilul psihologic al lui Gheorghe Dinca DIICOT cere sprijinul FBI si pentru analizele genetice in cazul Luizei Melencu

Procurorii DIICOT au cerut sprijinul autoritatilor judiciare din Statele Unite, mai exact al FBI, pentru realizarea expertizei genetice in cazul Luizei Melencu, tanara de 18 ani disparuta din luna aprilie. De asemenea, autoritatile romane cer sprijinul FBI pentru stabilirea profilului psihologic al lui Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a sustinut ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza si le-a incinerat trupurile. Cum stabilesc specialistii FBI profilul psihologic al criminalilor in serieSeful DIICOT: Nu este vorba despre lipsa de incredere Am cerut o a doua opinie privind sinceritatea inculpatului.

Monica Pop, despre modul in care au actionat autoritatile in cazul mamei Luizei: Mi s-a parut inadmisibil sa fie anunatat faptul ca domnul Melencu nu e tatal fetei

Monica Pop si-a exprimat revolta fata de modul in care au actionat autoritatile in cazul mamei Luizei Melencu, fata disparuta din Caracal. Medicul a sustinut ca e inadmisibil sa se afle asa ca domnul.

Mama Luizei Melencu, gest disperat. Ce face femeia, convinsa ca fiica ei este in viata

Mama Luizei Melencu, victima Caracal, a facut un gest disperat. Ce face femeia, fiind convinsa ca fiica ei este in viata? Monica, mama Luizei Melencu, a facut un gest disperat Procurorii DIICOT s-au intors acasa la familia Melencu, pentru a recolta probele ADN. Monica, mama Luizei, fata disparuta in luna aprilie a anului curent, a .

Procurorii DIICOT, mandat pe numele mamei Luizei. Ce se intampla in cazul Caracal

Procurorii DIICOT au mers acasa la mama Luizei Melencu pentru a preleva probe ADN, dupa ce femeia s-a sfatuit cu avocatul si a refuzat procedura. Anchetatorii au obtinut un mandat de la Tribunalul Bucuresti si sustin ca prelevarea probelor este necesara pentru a afla adevarul in cazul de la Caracal si pentru a efectua o .

DIICOT cere ajutorul FBI pentru efectuarea expertizei ADN in cazul Luizei Melencu

DIICOT a solicitat ajutorul Biroului Federal de Investigatii FBI) pentru efectuarea unei expertize genetice prin care sa se stabileasca profilul genetic ADN) in cazul Luizei Melencu, dar si pentru a stabili profilul psihologiccomportamental al lui Gheorghe Dinca, suspectul crimelor de la Caracal.

Rasturnare de situatie in cazul Luizei Melencu. Ce s-a descoperit la testele ADN

Rasturnare de situatie in cazul Luizei Melencu, fata de 18 anidisparuta in luna aprilie. Se cere o noua expertiza. A aparut o neclaritate la testele ADN, declara Adina Anghelescu, jurnalist de.

Mama Luizei Melencu acuza musamalizare in cazul lui Gheorghe Dinca: Pot sa ma aresteze, nu dau probe ADN

Un nou scandal a izbucnit in cazul Caracal. Procurorii au luat mandat si vor sa obtina cu forta ADN de la mama Luizei Melencu, dupa ce Monica Melencu a refuzat luni searasa dea de buna voie probe.

Familia Luizei Melencu refuza sa mearga in Capitala pentru recoltarea de noi probe biologice. Bunicul Luizei: Vor sa ne minta. Acele pase au fost plantate

Familia Luizei Melencu refuza sa mearga in Capitala pentru recoltarea de noi probe biologice pentru analiza ADN si ii acuza pe procurori ca vor sa ascunda date din ancheta. Bunicul fetei este convins ca.

Adina Anghelescu, despre implicarea FBI in cazul Luizei Melencu. Motivul real pentru care Monica Melencu trebuie sa dea noi probe ADN

Adina Anghelescu a vorbit in exclusivitate, pentru Antena 3, despre implicarea FBI in cazul Luizei Melencu. Nu suntem noi inalt de avansati in aparatura si o astfel de aparatura se gaseste numai in cate.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2198 seconds )