Libnet.ro
UNICEF

08:45

Prima reactie a tatalui Luizei Melencu, dupa ce testul ADN a aratat ca nu este parintele ei biologic

Antena3 Antena3,
Prima reactie a tatalui Luizei Melencu, dupa ce testul ADN a aratat ca nu este parintele ei biologic

Dupa efectuarea unor teste ADN anchetatorii au descoperit un lucru socant: se pare ca tatal Luizei Melencu nu este tatal ei biologic. Informatia a fost comunicata sotilor Melencu, insa acestia contesta rezultatul. continuă pe Antena3

Mama Luizei Melencu acuza musamalizare in cazul lui Gheorghe Dinca: Pot sa ma aresteze, nu dau probe ADN

Un nou scandal a izbucnit in cazul Caracal. Procurorii au luat mandat si vor sa obtina cu forta ADN de la mama Luizei Melencu, dupa ce Monica Melencu a refuzat luni searasa dea de buna voie probe.

DIICOT cere ajutorul FBI pentru efectuarea expertizei ADN in cazul Luizei Melencu

DIICOT a solicitat ajutorul Biroului Federal de Investigatii FBI) pentru efectuarea unei expertize genetice prin care sa se stabileasca profilul genetic ADN) in cazul Luizei Melencu, dar si pentru a stabili profilul psihologiccomportamental al lui Gheorghe Dinca, suspectul crimelor de la Caracal.

Rasturnare de situatie in cazul Luizei Melencu. Ce s-a descoperit la testele ADN

Rasturnare de situatie in cazul Luizei Melencu, fata de 18 anidisparuta in luna aprilie. Se cere o noua expertiza. A aparut o neclaritate la testele ADN, declara Adina Anghelescu, jurnalist de.

Mama Luizei Melencu, gest disperat. Ce face femeia, convinsa ca fiica ei este in viata

Mama Luizei Melencu, victima Caracal, a facut un gest disperat. Ce face femeia, fiind convinsa ca fiica ei este in viata? Monica, mama Luizei Melencu, a facut un gest disperat Procurorii DIICOT s-au intors acasa la familia Melencu, pentru a recolta probele ADN. Monica, mama Luizei, fata disparuta in luna aprilie a anului curent, a .

Adina Anghelescu, despre implicarea FBI in cazul Luizei Melencu. Motivul real pentru care Monica Melencu trebuie sa dea noi probe ADN

Adina Anghelescu a vorbit in exclusivitate, pentru Antena 3, despre implicarea FBI in cazul Luizei Melencu. Nu suntem noi inalt de avansati in aparatura si o astfel de aparatura se gaseste numai in cate.

Avocatul Tonel Pop, despre decizia DIICOT de a preleva noi probe de la familia Luizei Melencu: Este o chestiune aberanta

Parintii Luizei Melencu, adolescenta disparuta in luna aprilie, ar putea sa fie obligati sa le permita procurorilor DIICOT prelevarea unor noi probe ADN. Avocatul familiei Melencu, Tonel Pop, a subliniat ca.

Cazul Caracal, un nou scandal. DIICOT merge cu mandat la familia Luizei Melencu

DIICOT merge cu mandat la familia Luizei Melencu pentru a preleva mai multe probe ADN. Procurorii vor sa puna cap la cap toate indiciile pe care le au. Administrarea acestor probe este indispensabila.

Cazul Caracal se complica si mai mult. Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT: Traieste!

Cazul Caracal este departe de a se fi terminat, ba chiar se complica mai mult de la o zi la alta. Bunicul Luizei Melencu, prima victima, aduce acuze la adresa DIICOT. Bunicul Luizei Melencu, acuze la adresa DIICOT in data de 18 septembrie, DIICOT informa ca oasele descoperite in zona de liziera de pe terenul .

Cazul Caracal. FBI, solicitat sa stabileasca profilul psihologic al lui Gheorghe Dinca DIICOT cere sprijinul FBI si pentru analizele genetice in cazul Luizei Melencu

Procurorii DIICOT au cerut sprijinul autoritatilor judiciare din Statele Unite, mai exact al FBI, pentru realizarea expertizei genetice in cazul Luizei Melencu, tanara de 18 ani disparuta din luna aprilie. De asemenea, autoritatile romane cer sprijinul FBI pentru stabilirea profilului psihologic al lui Gheorghe Dinca, barbatul din Caracal care a sustinut ca le-a ucis pe Alexandra si pe Luiza si le-a incinerat trupurile. Cum stabilesc specialistii FBI profilul psihologic al criminalilor in serieSeful DIICOT: Nu este vorba despre lipsa de incredere Am cerut o a doua opinie privind sinceritatea inculpatului.

DIICOT cere ajutorul FBI pentru a stabili profilul genetic al Luizei Melencu. Mama fetei, citata pentru prelevarea probelor biologice, pe care o refuzase initial

DIICOT cere asistenta din partea FBI pentru a stabili profilul genetic al Luizei Melencu, una dintre fetele disparute in tragedia din Caracal, in contextul in care analiza solicitata nu poate fi efectuata in.

ştiri de la Antena3

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,234 seconds )