Libnet.ro
UNICEF

01:06

Mamma Mia, pentru clientii Telekom Romania

Adevărul Adevărul,
Mamma Mia, pentru clientii Telekom Romania

Fenomenul musical a aparut in Statele Unite ale Americii, in anii 20, sub numele de Comedie Muzicala. Spre deosebire de comedia clasica din teatru si din film, ea accentua trairile emotionale ale personajelor prin intermediul coloraturii muzicale. De aceea era nevoie ca actorii sa aiba aptitudini muzicale remarcabile. Iar daca nu erau cunoscute, aceasta era o buna ocazie de a fi descoperite. continuă pe Adevărul

[P] Mamma Mia, pentru clientii Telekom Romania

Fenomenul musical a aparut in Statele Unite ale Americii, in anii 20, sub numele de Comedie Muzicala. Spre deosebire de comedia clasica din teatru si din film, ea accentua trairile emotionale ale personajelor prin intermediul coloraturii muzicale. De aceea era nevoie ca actorii sa aiba aptitudini muzicale remarcabile. Iar daca nu erau cunoscute, aceasta era o buna ocazie de a fi descoperite.

Plan pentru clientii cu credite in franci

Banca Transilvania, in calitate de proprietar al pachetului majoritar de actiuni 99,15%) la Bancpost, face public planul pentru clientii Bancpost care au imprumuturi in franci elvetieni CHF) cu garantii imobiliare, conform comunicatului de presa remis catre Redactie.

Serge Durand, responsabil pentru opratiunile din Romania

Constructorul de aeronave Airbus a anuntat, astazi, numirea lui Serge Durand in functia de responsabil pentru operatiunile din Romania. in plus, Durand va continua sa conduca operatiunile Airbus Helicopters din Romania, functie pe care o indeplineste din 2015.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )