Libnet.ro
UNICEF

17:45

Managerul Marcel Prodan a inlocuit-o deja pe Alexandra Stan. Vezi cum arata noua sa achizitie (VIDEO)

B1 B1,
Managerul Marcel Prodan a inlocuit-o deja pe Alexandra Stan. Vezi cum arata noua sa achizitie (VIDEO)

Marcel Prodan, managerul bataus, avea un plan bine pus la punct, prin care sa o inlocuiasca pe Alexandra Stan. A adus o ucraineanca blonda la Constanta, careia i-a facut deja doua piese si le-a lansat pe. continuă pe B1

EXCLUSIV VIDEO Planul ascuns al impresarului-bataus: a inlocuit-o pe Alexandra Stan cu o basarabeanca

Marcel Prodan, managerul si producatorul Alexandrei Stan, si-a inlocuit vedeta internationala cu o basarabeanca blonda si supla, careia i-a scris mai multe piese.

EXCLUSIV VIDEO Planul ascuns al impresarului-bataus: a inlocuit-o pe Alexandra Stan cu o blonda din Ucraina

Marcel Prodan, managerul si producatorul Alexandrei Stan, avea un plan bine pus la punct sa o inlocuiasca pe solista care a cunoscut succesul international. A ales o ucraineanca blonda, supla, care seamana cu Alexandra Stan, i-a scris mai multe piese si a aparut in videoclipurile ei in acelasi rol de politist dur.

IMAGINI SOC! Alexandra Stan, batuta de propriul manager Indur tratamente oribile din partea lui de un an de zile |VIDEO

La doar o zi de la accidentul pe care Alexandra Stan l-a avut weekendul acesta, despre care s-a presupus ca ar fi unul rutier, ies la suprafata lucruri terifiante dezvaluite chiar de cunoscuta artista. Alexandra a fost defapt batuta de managerul ei, Marcel Prodan, despre care presa a speculat ca este si iubitul acesteia, spunand .

Alexandra Stan il iarta pe iubitul care a batut-o! E un gest facut la nervi!

Alexandra Stan a avut parte de clipe de cosmar, fiind agresata fizic de managerul si iubitul ei, Marcel Prodan, pentru ca ajunsese sa se intereseze de cat anume castiga ea, mai exact, din concerte. Desi a fost spitalizata si a aparut in ziare si la TV cu ochii vineti, solista l-a iertat pe agresor si nu vrea sa il vada dupa gratii. Continue reading .

De ce a fost batuta Alexandra Stan

Alexandra Stan a marturisit ca in ziua in care a fost batuta de iubitul si managerul ei, Marcel Prodan, a avut o serie de certuri cu acesta, conflicte obisnuite de ceva vreme. Solista spune ca a avut tot timpul parte de jigniri din partea acestuia si ca a fost lovita cu piciorul in rinichi. Continue reading .

Alexandra Stan, marturie cutremuratoare de pe patul de spital: M-a lovit cu palmele, cu pumnii si cu picioarele

Alexandra Stan trece prin momente cumplite. A fost batuta crunt de managerul ei, Marcel Prodan, pentru ca i-a cerut acestuia banii pe ultimele sase luni de concerte. Cantareata a vorbit, luni seara, la Sinteza.

Alexandra Stan a refuzat sa depuna plangere penala impotriva managerului care a batut-o si a cerut sa ramana cu el la spital

Cantareata Alexandra Stan a fost batuta de managerul ei, Marcel Prodan, pentru ca si-ar fi cerut banii cuveniti dupa 6 luni de concerte, sustine tatal artistei. Totul a inceput de la bani, in.

Alexandra Stan a refuzat sa depuna plangere penala impotriva managerului care a batut-o: Am incercat sa ma sinucid. Zicea ca sunt sclava lui

Cantareata Alexandra Stan a fost batuta de managerul ei, Marcel Prodan, pentru ca si-ar fi cerut banii cuveniti dupa 6 luni de concerte, sustine tatal artistei. Totul a inceput de la bani, in.

Alexandra Stan, agresata de manager: Nu am avut niciun accident, el m-a batut pana m-a bagat in spital (VIDEO)

Cantareata Alexandra Stan trece prin clipe de cosmar dupa ce a fost invinetita de managerul ei, Marcel Prodan. Desi acesta anuntase duminica, pe pagina oficiala de Facebook a artistei ca aceasta a suferit un.

Plangere la Parchet impotriva lui Marcel Prodan. Alexandra Stan isi acuza managerul de santaj

Alexandra Stan a depus marti, 18 iunie, plangere la Parchetul Constanta impotriva lui Marcel Prodan. Artista il acuza pe manager de santaj.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )