Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce mananca zilnic presedintele SUA, Donald Trump. Avertismentul specialistilor

Antena3 Antena3,
Ce mananca zilnic presedintele SUA, Donald Trump. Avertismentul specialistilor

Doar cinci bucatari ii stau la dispozitie lui Donald Trump de cand s-a mutat la Casa Alba. Ai fi tentat sa crezi ca are tot felul de pretentii culinare sofisticate. Si totusi. continuă pe Antena3

Stormy Daniels l da n judecata pe Donald Trump pentru defaimare

Actrita de filme pentru adulti Stormy Daniels l-a dat din nou in judecata pe presedintele american Donald Trump, de data aceasta pentru defaimare, a anuntat luni avocatul sau, transmite AFP, citata de Agerpres.

Ce vrea sa faca Donald Trump la intalnirea cu Kim Jong-un

Presedintele american, Donald Trump, s-a aratat luni convins ca summitul istoric cu liderul nord-coreean, Kim Jong Un, va avea loc, mentionand Singapore ca loc posibil pentru aceasta intalnire prevazuta pana.

Donald Trump a facut anuntul: Unde ar putea avea loc intalnirea istorica dintre el si Kim Jong Un

Presedintele american, Donald Trump, s-a referit luni la satul Panmunjom de la frontiera dintre cele doua Corei ca la un posibil loc in care sa se desfasoare summit-ul istoric cu liderul de la Phenian Kim Jong Un,.

Donald Trump ar vrea ca summitul sau cu Kim Jong-un sa aiba loc la frontiera dintre Coreea de Nord si Coreea de Sud

Presedintele american Donald Trump a apreciat luni, intr-un mesaj postat pe Twitter, ca satul Panmunjom de la frontiera dintre cele doua Corei este, fara indoiala, cel mai potrivit sa gazduiasca intalnirea sa cu liderul nord-coreean Kim Jong-un, relateaza Reuters.

Iranul ndeamna cele doua Corei sa l tina pe Donald Trump departe de eforturile lor de reconciliere

Teheranul i-a indemnat pe liderii celor doua Corei sa il tina pe presedintele american Donald Trump in afara eforturilor lor de reconciliere, la o zi dupa ce Kim Jong Un si Moon Jae-in au semnat un acord in vederea denuclearizarii peninsulei coreene si incheierii razboiului.

Donald Trump ar putea merge la Ierusalim pentru deschiderea ambasadei Statelor Unite

Presedintele american, Donald Trump, a afirmat vineri ca ar putea merge la Ierusalim pentru deschiderea ambasadei Statelor Unite ale Americii, pe care a decis sa o transfere de la Tel Aviv, relateaza agentia Belga.

Donald Trump, explicatii cu privire la mutarea Ambasadei la Ierusalim. Declaratiile au fost facute de fata cu Merkel

Presedintele Donald Trump a explicat, in timpul conferintei de presa alaturi de cancelarul german Angela Merkel aflata in vizita in America, de ce SUA isi muta asa repede ambasada de la Tel Aviv la.

Trump se va intalni cu Kim in urmatoarele saptamani

Presedintele SUA Donald Trump a declarat ieri, in timpul unui miting din Michigan ca probabil va exista o intalnire la nivel inalt intre SUA si Coreea de Nord in viitorul apropiat, si ca - orice va fi - va accepta situatia, informeaza CNN.

Rapperul Kanye West si-a aratat admiratia pentru liderul american. Trump: Multumesc, Kanye, esti foarte cool

Kanye West si-a exprimat public admiratia pentru presedintele SUA, Donald Trump, pe care l-a numit fratele meu. Nu trebuie sa fiti de acord cu Trump, dar nimeni nu ma poate impiedica sa-l iubesc.

Trump:NATO este fantastica, dar ajuta mai mult Europa decat ne ajuta pe noi

Alianta Nord-Atlantica ii ajuta mai mult pe europeni decat pe americani, a afirmat vineri presedintele SUA, Donald Trump, in cursul unei conferinte de presa comune cu sefa executivului de la Berlin, Angela Merkel, aflata in vizita la Washington.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )