Libnet.ro
UNICEF

01:05

Donald Trump, explicatii cu privire la mutarea Ambasadei la Ierusalim. Declaratiile au fost facute de fata cu Merkel

B1 B1,
Donald Trump, explicatii cu privire la mutarea Ambasadei la Ierusalim. Declaratiile au fost facute de fata cu Merkel

Presedintele Donald Trump a explicat, in timpul conferintei de presa alaturi de cancelarul german Angela Merkel aflata in vizita in America, de ce SUA isi muta asa repede ambasada de la Tel Aviv la. continuă pe B1

Viorica Dancila, in Israel: Ne-am dori mutarea ambasadei la Ierusalim, dar nu avem sprijinul tuturor partilor

Prim-ministrul Viorica Dancila a declarat joi ca Guvernul doreste mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim, dar executivul nu are sprijinul tuturor factorilor implicati pentru o astfel de initiativa, transmite AFP, citata de Hotnews. ro.

Viorica Dancila, n Israel: Ne-am dori mutarea ambasadei la Ierusalim, dar nu avem sprijinul tuturor partilor/ Iohannis: Cu siguranta o sa o ntreb cu ce ocazie a plecat/ Dragnea: Am fost mult prea binevoitor cu presedintele

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca doreste sa mute ambasada Romaniei la Ierusalim, dar nu dispune de suficient sprijin pentru o astfel de initiativa, transmite AFP. Klaus Iohannis a declarat joi ca ii va cere explicatii premierului Viorica Dancila despre vizita in Israel, subliniind ca el este presedintele Republicii, chiar daca PSD-ului nu ii convine, si, in aceasta calitate, raspunde de politica externa a Romaniei. Liderul PSD Liviu Dragnea a sustinut joi seara, intr-o interventie la Antena 3, ca vizita pe care a efectuat-o zilele acestea in Israel nu a fost o deplasare pe ascuns.

Viorica Dancila, n Israel: Ne-am dori mutarea ambasadei la Ierusalim, dar nu avem sprijinul tuturor partilor

Premierul Viorica Dancila a declarat joi ca doreste sa mute ambasada Romaniei la Ierusalim, dar nu dispune de suficient sprijin pentru o astfel de initiativa, transmite AFP.

Donald Trump ar putea merge la Ierusalim pentru deschiderea ambasadei Statelor Unite

Presedintele american, Donald Trump, a afirmat vineri ca ar putea merge la Ierusalim pentru deschiderea ambasadei Statelor Unite ale Americii, pe care a decis sa o transfere de la Tel Aviv, relateaza agentia Belga.

Basescu, despre mutarea ambasadei: Sa faci ca maimuta ce fac Statele Unite e o prostie. incalcam rezolutii ale Consiliului de Securitate ca asa vrea Trump (VIDEO)

Fostul presedinte Traian Basescu a sustinut ca Romania va incalca decizii ale Consiliului de Securitate al ONU daca va decide mutarea ambasadei sale la Israel, din Tel Aviv in Ierusalim. Liderul PMP a criticat.

Donald Trump: Este posibil sa particip la deschiderea ambasadei SUA de la Ierusalim

Liderul american, Donald Trump, a declarat vineri ca exista posibilitatea sa participe la deschiderea ambasadei SUA de la Ierusalim, ambasada pe care a decis sa o mute de la Tel Aviv, informeaza Reuters.

Viorica Dancila, la Israel: Nu exista suficienta sustinere pentru mutarea ambasadei Romaniei la Ierusalim

Premierul Viorica Dancila a declarat joi in Israel ca doreste mutarea la Ierusalim a ambasadei Romaniei, dar nu dispune de suficient sprijin in acest sens, transmite AFP. Purtam consultari pe.

DONALD TRUMP, complimente pentru ANGELA MERKEL: Este o femeie extraordinara

Angela Merkel este o femeie extraordinara, a declarat Donald Trump, felicitand-o pentru realegerea in functia de cancelar al Germaniei. Avem o relatie minunata inca de la inceput. Unele persoane nu au.

Donald Trump: Data si locatia intalnirii cu liderul nord-coreean au fost stabilite

Presedintele Donald Trump a anuntat, pe pagina sa de Twitter, ca a purtat discutii, sambata dimineata, cu omologii sai din Japonia si Coreea de Sud si au vorbit despre viitoarea sa intalnire cu liderul.

Iranul ndeamna cele doua Corei sa l tina pe Donald Trump departe de eforturile lor de reconciliere

Teheranul i-a indemnat pe liderii celor doua Corei sa il tina pe presedintele american Donald Trump in afara eforturilor lor de reconciliere, la o zi dupa ce Kim Jong Un si Moon Jae-in au semnat un acord in vederea denuclearizarii peninsulei coreene si incheierii razboiului.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )