Libnet.ro
UNICEF

20:00

Manchester City si Real Madrid au salvat un meci anost in ultimele 20 de minute

Online Sport Online Sport,
Manchester City si Real Madrid au salvat un meci anost in ultimele 20 de minute

Fara Cristiano Ronaldo, inca nerefacut dupa o accidentare, prima semifinala a Ligii Campionilor a oferit un palid spectacol cu doar doua suturi pe poarta dupa prima ora de joc. continuă pe Online Sport

MINUT cu MINUT Manchester City-Real Madrid 0-0. Ronaldo nu joaca

Ati urmarit in aceasta pagina, de la 21:45, prima mansa a semifinalei Ligii Campionilor dintre Manchester City si Real Madrid.

Avancronica Manchester City-Real Madrid: petrodolari versus legenda vie a fotbalului

Pentru doar a treia oara in istorie Manchester City si Real Madrid se vor duela, marti seara de la 21:45, in prima mansa a semifinalelor Ligii Campionilor.

O cota interesanta la Manchester City - Real Madrid

Meciul dintreManchester City si Real Madrid, care se joaca marti seara de la ora 21:45, in Liga Campionilor, aduce o cota interesanta la pariuri sportive.

Prima semifinala din UEFA Champions League intre Manchester City si Real Madrid s-a terminat 0-0

In prima semifinala din UEFA Champions League s-au intalnit cele mai eficiente echipe din Premier League si La Liga, Manchester City si Real Madrid o confruntare care s-a terminat cu un rezultat alb: 0-0.

Prima semifinala din UEFA Champions League se joaca marti seara intre Man City si Real Madrid

In prima semifinala din UEFA Champions League se intalnesc cele mai eficiente echipe din Premier League si La Liga, Manchester City si Real Madrid.

Rayo Vallecano - Real Madrid, 2-3, dupa ce gazdele au condus la doua goluri diferenta

Real Madrid a reusit sa castige meciul din deplasarea de la Rayo Vallecano cu scorul de 3-2, asta dupa ce gazdele au condus cu 2-0. Gazdele au punctat repede, in minutul 7 era deja 1-0, dupa ce Embard.

VIDEO Victorii pentru Real Madrid si Atletico - Presiunea se muta pe Barcelona

Real Madrid a revenit de la 0-2 pentru a se impune cu 3-2 pe terenul celor de la Rayo Vallecano, intr-o disputa contand pentru etapa cu numarul 35 din Primera Division. Pret de cateva ore, galacticii au fost lideri, pana la succesul lui Atletico 1-0) cu Malaga. In acest moment, presiunea se muta pe FC Barcelona catalanii au cazut pe trei, insa au un meci mai putin disputat).

VIDEO Barcelona s-a dezlantuit, dar lupta pentru titlu in Spania e deschisa. Atletico si Real Madrid stau aproape

Dupa ce a fost eliminata din Liga Campionilor si a pierdut avansul pe care-l avea in campionat fata de Atletico si Real Madrid, FC Barcelona bate numai la scor.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2311 seconds )